1. the tipping point
2. freakonomics
Versiune printabilă
1. the tipping point
2. freakonomics
nu de mult am terminat: 1. Cel mai vestit vanzator din lume initial am crezut ca este mai mult de business insa tot auto-dezvoltare. 2. Atitudinea este totul
Robert Kiyosaki nu e realist, pare rău că te dezamăgim.
Cred că o regulă bună în ceea ce priveşte manualele de business, e să te fereşti de cele cu aer revoluţionar (gen Godin, Kizosaki, etc), şi să te concentrezi pe alea din şcolile de business sau cele scrise de oameni care au demonstrat în întreaga carieră ca au fler.
Cred din fiecare care carte ai cate ceva de invatat; asta e si principiul pe care merg. in legatura cu cartile lui Kiyosaki cu ele am inceput si sincer chiar mi-au placut.
Insa, vroiam sa te intreb daca ai citit vreo carte din partea celor doi autori (Godin, Kyosaki)? In fine, as vrea sa ma indrept cu lectura mai mult spre business, economie Jim Collins, Thomas L. Friedman, Malcolm Gladwell etc. si mai putin spre automotivare. Imi place si Trump (am citit doar 2 carti de ale lui) care este diferit fata de Kyosaki.
Sincer m-as bucura daca ai putea sa imi recomanzi o carte (fara ironie).
Mersi, o seara faina.
Cărţile pe care le-ai enumerat sunt bune pentru motivare. Pentru business totuşi ai nevoie de altceva.
Nu pot să recomand nimic din păcate.
Am citit mai demult Funky Business si mi-a placut mult. Ieri tocmai am imprumutat de la un bun prieten de volumul doi: Funky Business Forever
Revin cu un scurt review, dupa ce o termin.
No_name, am citit Funky Business, e veche dar e ok. Volumul 2 nu l-am citit, deoarece am citit Karaoke Capitalism(scris tot de aceeasi autori), si m-a dezamagit. Ca recomandare de carte, ce te poate ajuta si in domeniul online ar fi:
1. Buzz Marketing (e asa si asa)
2. "Metode de publicitate testate" de John Caples
Ambele de la editura Publica. A 2-a carte te poate ajuta sa faci niste sloganuri interesante pentru Adwords, sau pentru titluri de pagini/campanii.
Mai sunt si altele, dar astea mi-au venit in gand.
Am 3 carti bune in pending:
1.The tipping point
2.Freakonomics
3.Metode de publicitate testate.
Multumesc.
Salutare.
Cred ca ar trebui sa facem o lista cu toate cartile mentionate pana aici, deja e greu de parcurs thread-ul (fapt care ma bucura).