Cititi primul post va rog...
Versiune printabilă
Cititi primul post va rog...
Va rog ca pe viitor cei care posteaza pe thread-ul acesta sa includa titluri ale unor carti din sfera bussiness-ului,nu asa cum a postat aici cineva o carte SF.Sfera bussiness poata sa includa:afaceri,management,marketing,relatii internationale,economie,finante,&related stuff.
O noua carte pe lista:
Dale Carnagie-Secretele Succesului-Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent.Editura Curtea Veche.
Alta carte foarte interesanta care s-a vandut acum cateva luni impreuna cu Saptamana Financiara,dar poata fi gasita si in librarii:John Perkins-Confesiunile unui asasin economic.Recomand cu caldura aceasta carte.
E bai daca nu citesc carti si ma informez din surse mai compacte si la subiectul care ma intereseaza? :P
Sincer nu am rabdare sa citesc. Prefer sa citesc putin din ce ma intereseaza, sa pun in practica si sa testez. Ca doar cu teoria e greu.
Totusi, ultima carte citita e SEObook de la Aaron Wall, care e destul de utila, insa am gasit in alte parti informatii mai specifice pe unele aspecte. O alta carte care am inceput sa o citesc e Seth Godin - The Dip (Knowing When to Quit), dar nu m-a prins cum am crezut ca ma va prinde.
Ultima carte pe care am inceput sa o citesc e "The E-myth" de Michael Gerber. E o carte foarte buna pentru antreprenori si mai ales cei care doresc sa isi inceapa o noua afacere.
O carte foarte interesanta care trateaza tema globalizarii in special este cartea lui Thomas Friedman - The World is Flat. E destul de groasa (cam 600 de pagini) dar e destul de interesanta. A fost prima carte care mi-a deschis mai tare ochii in ceea ce priveste noua 'era' a Internetului.
Avand anul acesta licenta mi-au trecut destul de multe carti prin maini :) O sa trec cele mai reprezentative (asta dupa o opinie strict personala)
- "The new rules of Marketing and PR" de David Meerman Scott - ce functioneaza si ce nu functioneaza din vechile 'legi' de marketing si de PR in momentul in care treci pe online
- "Purple Cow" - de Seth Godin.
- "Permission Marketing" de Seth Godin
- "Loyality.com" de Frederick Newell (Customer relationship management in the new Era of Internet Marketing)
Cam atat (pentru acum :) )
Urmeaza apoi sa citesc si "Good to Great" a lui Jim Collins (am tot auzit multe despre ea si vreau neaparat sa o citesc :) ), si cateva carti de John Maxwell.
ultima carte pe care am citit-o a fost o carte seo .. acum vreo 2 saptamani .. e a lui aaron wall .. mi s-a parut destul de buna .. recomand
@thefan: Da ai dreptate... dar eu nu am timp sa citesc carti de business decat in timpul liber... fiecare cand poate.
PS: Titlul thread-ului, probabil, nu e cel mai bun.
m-ar interesa si pe mine sa citesc SEObook de la Aaron Wall. voi ati gasit-o in librarii sau numai in format electronic? ca sa stiu unde sa caut..
merci!