Am gasit intamplator ceva care se apropie cat de cat de ce ar trebui sa fie un blog despre internet marketing:
ibb.ro
Ce parere aveti? E al cuiva de pe aici?
Versiune printabilă
Am gasit intamplator ceva care se apropie cat de cat de ce ar trebui sa fie un blog despre internet marketing:
ibb.ro
Ce parere aveti? E al cuiva de pe aici?
ibb.ro/informatii/unde-ma-gasiti-pe-youtube-facebook-lastfm/
Imi retrag cuvintele (si linkul pe care l-am pus.) Am citit mai mult prin blog.
Monstra de consultatie seo pe messenger cu autorul blogului (consultatie care se vrea platita)
Eu fiind autorul blogului, "expertul" seo, el fiind clientul.
"
Eu tu urmaresti vizitatori
Eu din sua
Eu tine minte
Eu asta vrei, nu ?
El: de oriunde
Eu sau in ro ?
El: :D
Eu treb sa te hotarasti
El: pai Eu as merge si pe sua
El: dar…
El: poate e mai grEu
El: asa mai bine pe ro
Eu dimpotriva
Eu e mai usor
Eu acolo poti face spam pe zeci de mil de site-uri
Eu la noi daca faci pe unul singur te ia la injuraturi
Eu ;))
El: ;))
Eu acolo sunt invatati
Eu ma rog, nu iti recomand sa incepi sa plasezi linkuri
Eu dar e mult mai usor, in general
Eu sunt site-uri mai multe
Eu si acum…chiar si romanii cauta in engleza
Eu asa ca..
"
Link:
ibb.ro/consultanta/consultanta-seo-prin-messenger/
Deci cam asa se face seo si internet marketing in romania.
Sunt doua persoane diferite. Tipul cu johncow, vezi ca il gasesti prin dp, a avut un success de s-a speriat si el, a promovat siteul prin digg si stumble la inceput, facea stumble exchange prin dp, etc... dupa vreo 2 saptamani a incercat sa vanda siteul, nu l-a vandut, later a reincercat sa il vanda, nu l-a vandut nici atunci, pana la urma s-a hotarat sa il pastreze si pare ca merge bine.
Nu prea cred ca a facut mult nici de la milliondolarwiki, a trebuit sa il plateasca pe johnchow pentru promovare:))
Sho,oney nu a zis niciodata ca e SEO guru
Si John Chow e cam curva
In ro vb lu Krumel blogosera e plina de ciumpalaci si psudoexperyi care au succes functionand pe sistemu Click/Libertatea adica circ si scandaluri ca se cauta nu stiu daca exista eu am facut threadu asta : http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...zation-ro.html poa stiti voi eu nu stiu oricum is cam rupt de webu romanesc dar vreau anu asta sa fac ceva si pe .ro si mai intai ne documentam :)