Gasit, nu ii cunosc pe tipi si nici nu am vreo treaba cu softpedia.
Versiune printabilă
Gasit, nu ii cunosc pe tipi si nici nu am vreo treaba cu softpedia.
Ben, atitudinea ta mi se pare cel puţin nepotrivită. Nu pot avea o impresie pozitivă faţă de nişte oameni care acum 2-3 ani se milogeau de utilizatorii site-ului să dea click pe bannere şi acum se plimbă în X3 şi XC 90.
Ce părere ţi-ar făcea dacă cerşetorul de la colţ, peste 2 luni te-ar stropi cu noroi de la volanul unui Ferrari?
Cine vrea sa comenteze despre softpedia sa o faca dupa ce reuseste sa ajunga pe locul 461 in Alexa Traffic. Softpedia este un punct de referinta pentru www si cu atat mai mult pentru netul din Romania. :rockon:
Pache, multi din cei care au reusit, au facut multe lucruri gresite. Si multi s-au ridicat pe spatele altora. Dar totusi..nu au ajuns unde sint doar din asta.
Sa fim seriosi.
Discutia asta ar fi trebuit sa se indrepte spre faptul ca trafic.ro se foloseste de tool-ul respectiv doar ca moneda de marketing......sau rezultatele sint reale?
Ce "servesc" ei la cautari?
As dori sa nu transformam topicul si forumul, intr-un teren de joaca pentru cei care sint pentru sau impotriva Softpedia.
Revenind la subiect, si urmarind reactiile iesirii softpediei din trafic.ro, se pare ca avem prima concluzie/reactie:
1 - soft32 urca in trafic - Deci, dupa cum am anticipat, parasirea topului de catre softpedia, a cauzat o crestere, mica procentual, pentru urmatorul din lista...
Avand in vedere ca se vehiculeaza deja si iesirea lui soft32 din trafic.ro, putem spune ca se anunta zile si mai bune pentru Neogen, actualul loc 2 ??
Nu cred ca are treaba cu softpedia ci mai degraba cu ce posta too_night aici. Si softpedia creste destul de abrupt in alexa lately (ba chiar cred ca au atins cele mai mari cifre ale lor)
si soft 32 s-a retras din trafic.ro
http://www.zf.ro/articol_130975/soft...trafic_ro.html