-
Stiu ca merge prost, dar macar sunt niste cifre cat de cat estimative. Adica faci o diferenta intre un trafic de 10 vizitatori si 100.000 vizitatori. Si cand cineva vrea sa-si faca publicitate online, mai usor compara traficul prin trafic.ro la cateva siteuri, decat sa le scrie la fiecare site in parte sa ceara detalii despre trafic. Macar isi face o idee despre diferentele de trafic dintre siteuri, chiar daca nu sunt 100% exacte.
-
Diana, este corect ceea ce spui tu, insa vorbesti de advertiseri mici, la piciorul broastei cu cunostiintele de IT.
Un Advertiser are o agentie de publicitate, care se ocupa (in teorie si nu in Romania) de a face rost de datele de audienta.
Acea agentie are acces la datele BRAT si ar trebui sa faca si ea ceva pt a isi merita banii.
Daca advertiserul e mic, poate sa incerce Google Adwords si a scapat de aceasta dilema (traficul)
-
cat timp poti sa ai abolut orice fel de statistici vrei prin google analytics, prezenta in trafic.ro nu se justifica pentru statisticile pe care ti le ofera. e mai mult ca un numitor comun pentru siturile de la noi, care ajuta la o ierarhizare, chiar si cu mici scapari, a siturilor romanesti. consider caacest lucru este foarte util pentru spatiul virtual din Romania. acesta este si motivul pentru care am continuat sa pastrez scriptul lor in site, desi am google anlytics de la lansare ;)
-
Mie imi place trafic.ro pentru ca poti verifica rapid traficul si iti faci, oarecum, si ceva reclama.
Pe de alta parte, nu-mi place pentru ca are acces concurenta la anumite date si se incetineste incarcarea paginii.
-
In legatura cu SoftPedia, am gasit urmatorul link > http://cumfurasoftpedia.blogspot.com/
-
Gasit sau construit?
Just asking...
-
Nu stiu.. am citit si parca e multa invidie la mijloc..
-
Da, au aparut o multime de comentarii pe diverse bloguri, inclusiv unele foarte cunoscute, legate de activitatea SP. Momentan insa, privind obiectiv, situatia nu e foarte clara pentru nici una din "tabere".
-
Cu timpul vom vedea "cat de clara este situatia".
-
Cata munca doar pt screenshot-urile alea... mare invidia la romani... e greu sa fi cinstit, sigur si ei au avut probleme... dar s-au lansat si acuma sunt mari in Romania si in Lume.