Poate e un hobby, ce-ai tu cu ei?
Versiune printabilă
Io zic sa fie o sectiune separata pentru Cancan, ceva gen Cancan.seopedia.ro. Riscul insa e ca toata lumea sa migreze acolo si probabil va ramane forumul pustiu. :D
Are ineva un vps la intovps / bucuresti?
Daca da, dati-mi si mie va rog un url de la un site hostat acolo, ma intreseaza sa testez ceva legat de viteza.
Sau daca e confidential, un printscreen cu rezultatele testarii cu WebPagetest - Website Performance and Optimization Test
Partea asta mai exact:
http://letme.go.ro/shared/fff-20150401-142335.jpg
Salut Dan,
Eu am, vezi mai jos:
http://i.imgur.com/gZZ54lG.png
ok, astept pana pe 2 aprilie, azi vad ca nu merge :)
@ Dan
@Tom
Ce va mai place sa va mai lasati ip-urile publice peste tot pe net. :)) :)) :))
https://protonmail.ch/
Casuta de email securizata, 1GB spatiu.
Avantajul - securitatea. Creatorii se lauda ca nici macar ei nu pot decripta continutul casutei, ce sa mai spunem de sotie, amanta, guvern.
Acest post nu este de natura sa jignesc pe cineva, care se simte e problema lui. (Am dreptul la libera exprimare cum o avem toti.)
Oful meu este: Categoria "Gramatica".
Din pacate pe acest forum exista aceasta categorie unde si-o ard toti cu gramatica, vezi Doamne ei stiu sa scrie..ei sunt destepti. Nu zic sa scrieti asa(adica analfabetism) Doamne fereste, dar de la o simpla virgula sau cratima, se mai intampla oricum..suntem oameni, este normal. Eu daca dau o replica care probabil pe unii ii deranjeaza si nu stiu sa-mi dai o alta replica inapoi, in schimb se leaga de gramatica mea (eu uitand o virgula/cratima/litera), bai mi se pare ca sunt foarte p***ti, sincer. Nu sunt eu ala prost care uita o virgula, tu esti ala p***t pentru ca nu ai un argument/idee sa-mi dai. Pentru toti "inteligentii" care si-o "ard" cu gramatica: Nu va mai impacientati ma ca tot la masa mancati si tot la WC va duceti.
Cu siguranta voi primii baduri, dar merita tot. Macar sper sa inteleaga toata categoria asta ceva din ce am spus eu.
Dupa cum am spus, am scris in graba...prea multe informatii in cap si am facut o harababura totala... da recunosc, am scris aiurea...l-am recitit si eu si m-a amuzat...dar asta e nu e un capat de tara.... si sa sti ca nu am facut nimic in postul meu, datorita faptului ca noi userii spre deosebire de voi, nu ne putem edita topicurile :)
Intreb si eu, nu dau cu paru': se mai respecta regulamentul, sau e doar pentru cei proaspat veniti pe forum? Parca era un articol unde se interzicea postarea de chestii de genul celor de mai sus in Market.
Poate o fi ceva la etc si eu nu inteleg? Este a 3 oara cand faci asta Tom, mi se pare cel putin lipsa de respect din partea unui membru care desi spune ca discutam despre SEO si se ia de cei nou veniti, posteaza despre biciclete si tigari elegtronice.Citat:
Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc.
Rapsodia, faptul ca nu intelegi este una, dar faptul ca te deranjeaza ca nu intelegi este problema ta.
Cauti pe cineva sa-ti emita facturi pentru serviciile tale. (adica sa preia partea legala si fiscala)
Eu ti-am explicat ca nu este ok, pentru ca daca serviciile tale sunt "teapa", sau clientul care beneficiaza de servicii are probleme, o sa se judece/certe cu cel care emite factura (contract) si nu cu tine.
Tu vrei sa incasezi, pe riscul legal al altei persoane. Cred ca ti-am raspuns destul de elegant. incercand sa-ti explic tie ce sa faci si ce pierzi si celor care vor sa faca asta, ce riscuri isi asuma.
Riscul este destul de mare, asa ca nu cred ca este ok.
Tu pierzi 50-60% din factura, daca clientul cere tva, asa ca nu cred ca merita pentru tine.
Daca poti sa pricepi e ok, daca nu...
----------------------
Pot sa-ti raspund de cate ori consider util, iar daca am facut asta de 3 ori, sunt sanse mari sa ai mai multe posturi cu probleme.
Faptul ca ma iau de nou veniti sau de cei vechi, este problema mea. Eu unul nu am la fel de multa rabdare ca altii si da-mi voie sa raspund cand vreau si cui vreau. Daca postezi tampenii, apar imediat!
Daca te deranjeaza posturile cu biciclete sau tigari, te poti muta foarte usor pe alt forum, fara probleme. Cred ca mi-ai face mie o favoare prin lipsa unor posturi inutile si tu ai avea o comunitate mai pe "gustul tau".
Serviciul cerut de rapsodia e ilegal. Și legile tarii bat regulile forumului. Asta asa, ca informație de la malu mării
Apoi, parca voiai sa faci naveta de la Câmpina la București într-un topic de acum vreo săptămână. S-a mutat Câmpina în altă țară?
Ce este ilegal ca 2 persoane sa se asocieze, un acu firma si una cu munca? Sunt si contabil printre altele, autorizat, deci care e problema legala si eu nu o stiu?
2) Daca in momentul postarii eram la Campina si eram dispus sa fac naveta , e o problema? Nu mai pot pleca din tara fata sa anunt? Care e de fapt problema?
Ma lamuresti si pe mine daca partea din sectiuea de regulament se alica si userului Tom, sau e doar pentru cine vine mai nou pe site, ca metoda de bascalie ca nu ai citit regulamentul. Eu l-am citit, si acolo scrie clar - nu se intervine cu chestii de genul asta in Market. Ca exista tepari e una, sa insinuezi ca eu as putea fi unul dintre ei, e alta. Ca idee generala exista varianta de a subcontracta o lucrare, etc. Legal.Citat:
Rapsodia, faptul ca nu intelegi este una, dar faptul ca te deranjeaza ca nu intelegi este problema ta.
Sunt fix legate de SEO, sunt sigur! Daca tu asa le vezi, e problema ta, nu toti inteleg SEO la fel.Citat:
Daca te deranjeaza posturile cu biciclete sau tigari, te poti muta foarte usor pe alt forum, fara probleme.
În plus, termini și tu cu "nou pe forum"? De ani de zile numa asta aud. Toți înțeleg că problema nu e varsta pe forum, numai tu nu.
La cate din lista de mai jos se incadreaza?
Eu zic sa ne mai uitam si la noi inaninte sa cerem sanctionarea altora.Citat:
Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc.
LE: s-ar putea sa interprtez eu gresit ultima, daca se refera strict la 20 imi cer scuze
Când ai postat aiurea, cum te-am sancționat?
si noi ar trebui sa ghicim ce implica?
oricum, initial ai spus "caut.. partener ce poate emite factura"; fara alte virgule sau detalii.. nu implica (si cu atat mai putin evident) mai mult decat factura;
Cred ca la intrebarea cu cat se vinde, raspunsul este atata .. parerea mea. Omul cerea pareri despre preturi, cel putin asa am inteles eu. Si am mai inteles ca nu e site-ul lui cel in discutie. Am si intrebat ca sa nu fie dubii.Citat:
Cu cat s-ar putea vinde un blog in genul
e prea cald afara..!