Iar a picat site-ul care este gazduit pe ROMARG. Este ora 00:26. UFFFF si mai am inca 10 luni sa-i suport!
:angry:
Versiune printabilă
Iar a picat site-ul care este gazduit pe ROMARG. Este ora 00:26. UFFFF si mai am inca 10 luni sa-i suport!
:angry:
Cred ca e picata toata reteua:
http://www.siteuptime.com/stat.php?UserId=12038
Nici gtstelecom.ro nu merge
azi am primit un mail in care spuneau ca miine, 1 dec, vor muta site-urile pe un server mai performant
A fost un downtime in Bucuresti, se lupta ISPstii cu cateva flooduri mari de tot ...
Nu are legatura cu situatia mea.
Ps: stii ce inseamna un flood ? Ce inseamna ISP-istii ?
Hmm, cred ca nu stiu ... :-)Citat:
Ps: stii ce inseamna un flood ? Ce inseamna ISP-istii ?
Hai sa fim seriosi ... verifica-mi background-ul daca ai indoieli. La fel ai mai comentat si in alt post, cu procentele despre procesatori, si acolo am citit threadul si stiu exact ce am dorit sa raspund. ;-)
Ma rog. Eu am o problema cu hostul acelui website. Putin imi pasa de ce probleme are GTS.
http://www.inregistrare-domenii.ro/h...&group=default
Citat:
Disponibilitate servere afectata de reteaua GTS TELECOM.
Datorita unor probleme tehnice intampinate de furnizorul nostru de servicii de colocare servere, accesul la siteurile gazduite pe toate serverele Romarg a fost afectat atat in cursul zilei de 29.Noiembrie cat si in 01.Decembrie.2006.
Ne cerem scuze pentru problemele cauzate si va asiguram ca tinem legatura in permanenta cu reprezentantii GTS TELECOM pentru remedierea problemelor aparute, si evitarea pe viitor a unor asemenea situatii.
Pe toata perioada de nefunctionare a retelei GTS TELECOM, serverele ROMARG au functionat in parametri optimi, nu a fost inregistrat downtime.
In cursul zilei de Luni, 04.12.2006, vom reveni cu detalii si pozitia oficiala a GTS TELECOM in raport cu aceste probleme.
Va multumim pentru intelegere si va asiguram de suportul nostru complet si corect in continuare.
Radu TOFAN
Senior Manager @ romarg.ro
WTF is that ? Astia sunt seriosi ? Cum adica ?Citat:
Pe toata perioada de nefunctionare a retelei GTS TELECOM, serverele ROMARG au functionat in parametri optimi, nu a fost inregistrat downtime.