Eu lucrez in prezent cu hostgator si sunt multumit. E drept ca nu monitorizez uptime-ul in vre-un fel, doar dupa ochi. Serviciul de asistenta raspunde in max o ora, si se pricep. Singura problema pe care am avut-o cu ei a fost ca aveam userul prea similar cu parola si din cauza asta serverul nu imi dadea drumul la cont, fara vre-o explicatie. Le-am dat mail si in max o ora s-a rezolvat.
Mai lucrez si cu rohost pe un server din SUA si merge bine dar costa dublu pentru optiuni mai slabe decat la hostgator. Nu am avut probleme cu ei, decat ca au schimbat furnizorul din state acum 3 luni si m-au anuntat dupa aceea, dar schimbarea nu a afectat in nici un fel site-urile mele.
Am lucrat si cu hostul de la Godaddy. A fost cea mai urata experienta, pe langa faptul ca nu au cpanel, am avut probleme cu dns-urile la fiecare site pe care incercam sa-l setez (vre-o patru in total) iar serviciul de asistenta imi raspundea la mesaje ca la prosti, ca nu e de la ei, ca sa astept 48 de ore, ca sa urmez pas cu pas niste instructiuni pe care nu mi le trimiteau, etc, pentru ca dupa vre-o saptamana sa zica ca da e de la ei si ca un server pointa la un IP gresit dar ca au reparat. Asta de 4 ori!