Deci pana la urma cum merge?
Eu cumpar 100 de bitcoin .. da? .. dupa 3 zile cresc cu 50 euro bucata si eu ma decid ca e suficient profit pt mine in 3 zile si vreau sa-i vand.
Cine mi-i cumpara?
Versiune printabilă
Deci pana la urma cum merge?
Eu cumpar 100 de bitcoin .. da? .. dupa 3 zile cresc cu 50 euro bucata si eu ma decid ca e suficient profit pt mine in 3 zile si vreau sa-i vand.
Cine mi-i cumpara?
https://blockchain.info/ro/largest-recent-transactions > 1M$ :)
ma astept la o vanzare masiva in curand si o scadere dramatica a pretului.
ce prostie ... acum tre' sa astept sa-mi valideze si contul bancar pentru withdraw :) ..sper ca nu ma tin iarasi 10 zile
Cei care sunteti speriati de valoarea mare a monedei, va puteti "juca" la nivel de submultipli de moneda.
Cel putin la mtgox se pot face tranzactii pana la 1/100 dintr-un BTC.
Cheers.
gata ...scade brusc
dar stiti ca se pot face, nu? prin folosirea puterii de calcul a PC-ului.
Da, dar e mai ieftin sa cumperi :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
bitcoinity.org/markets
Citat:
A denial of service attack happens when an attacker overwhelms a target with external requests, so that it can’t honor regular requests from legitimate users
.Bitcoin Suffers A Correction Amid Apparent DDOS Attacks On Some Exchanges | TechCrunchCitat:
“Attackers wait until the price of Bitcoins reaches a certain value, sell, destabilize the exchange, wait for everybody to panic-sell their Bitcoins, wait for the price to drop to a certain amount, then stop the attack and start buying as much as they can. Repeat this two or three times like we saw over the past few days and they profit.”