Nu este gambling. Este ca atunci cand Rockefeller era un simplu petrolist, iar regulile jocului mondial urmau sa se schimbe.
Este ceea ce inseamna sa faci parte din primul val. Doar ca, mai putini se prind.
Versiune printabilă
Momentan a ajuns la ~210$ (cu o crestere de 70$ in trei zile conform bitcoinity.org/markets ). Totusi eu nu am inteles ce da valoare monedei si ce o impiedica sa scada sau sa revina la pragul de 7-10$ peste noapte.
Eu sunt mai precaut cu investitiile mele dar daca as fi dispus de 1000 - 2000$ as fi facut putina specula.
cam asa se intampla ... e o bula
http://i.imgur.com/dSNO73D.jpg
am luat si eu cativa ... sa speculez
Am o intrebare, cum poti sa vinzi acesti bitcoini atunci cand crezi ca investitia ta a ajuns la maturitate
sapt. trecuta , cand am facut contul pe mtgox erau 5000 in asteptare pentru verificarea actelor , inaintea mea ... Acum daca iti faci cont sunt vreo 16 000 de verificat inaintea ta . Running Total for MtGox Queue (post it here) : Bitcoin
Am si eu niste intrebari. Specific ca nu ma pricep la economie. Cei de la mtgox vand bitcoin, tu le dai banii si ei iti dau bitcoin (de unde iau ei bitcoini ?). Daca tu cumperi bitcoini cand sunt foarte ieftini si vrei sa iti iei dolari inapoi cand sunt scumpi cei de la mtgox de unde au sa-ti dea dolarii echivalenti, pe principiul asta iei ies pe minus si trebuie sa dea din casa niste bani,multi, pe care nu i-au incasat.
Mtgox e bursa. Vinzi si cumperi de la altii la pretul pietei.
Am crezut ca e un fel de casa de schimb valutar. Multumesc de raspuns!