Rusinica Palaghianu, din ciclul asa NU !
Pe data de 21.02 domnisorul Palaghianu m-a contactat pe messenger cu rugamintea de a-l ajuta cu o suma de bani de care avea nevoie. Desi initial s-a oferit sa mi-i returneze, pana la urma, dat fiind ca nu era vorba de o suma mare am convenit ca pana la sfarsitul saptamanii sa imi presteze o serie de servicii in contrapartida. Din pacate, sfarsitul de saptamana a trecut, iar saptamana aceasta m-am chinuit vreo cateva zile sa dau de domnia sa: La mesajele de pe messenger nu s-a obosit sa raspunda; mi-a raspuns nonsalant intr-un final unui mesaj pe PM ca, isi va achita obligatiile pana vineri ( ca doar asa ne-am inteles), uitand ca ziua de vineri trecuse de o saptamana:)
Sa nu fiu inteles gresit, nu fac caz pentru aceasta suma de bani, e atat de nesemnificativa incat nu se merita sa imi tocesc neuronii pentru a o recupera. Pur si simplu prin acest topic vreau sa il urechez un pic, caci, a fost laudat, inclusiv de subsemnatul, mult mai mult decat ar fi meritat, si, dupa cum bine i-a prezis cineva de pe forum, deja cheful de munca ori l-a parasit, ori ... nu stiu ce sa cred.
@Palaghianu, pentru mine, un gentelman agreement e sfant, cand bat palma pentru un lucru, mai ales atunci cand incerc sa te ajut (remember, tu m-ai contactat ca aveai nevoie de bani), ma astept ca si partenerul meu sa isi respecte partea de obligatii. Puteai pur si simplu sa imi trimiti un mesaj in care sa imi explici ca nu ai putul sa iti respecti obligatiile in timpul asumat pentru ca ... nu stiu, ca nu ai avut chef de munca. Te-as fi inteles, ca nu sunt absurd, si mie mi se mai intampla cateodata. In schimb tu ai ales sa ma ignori :)