Ce sec suna. Dap...
Versiune printabilă
Ce sec suna. Dap...
Pacat... mare pacat.
Probabil fara Steve, Apple nu va mai fi ce a fost....
R.I.P. Steve, omul caruia ii datorez tot ce am!
Si daca omul asta nu a avut bani pentru cele mai bune tratamente, medicamente, doctori...etc. Ce soarta nemernica.
RIP Steve! :(
Varsta?
Tocmai fac seturi de analize de rutina. Doctorita zicea ca toate excesele (cafele fara numar, nopti prelugite...) se vad dupa 50 de ani.
Pacat, RIP!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, dupa parerea mea o data cu el a murit si apple...
Pacat, odata cu omul am pierdut poate atatea alte lucruri pe care ni le-ar fi adus prin geniul sau.
Viitorul este mai sarac !
Este o zi trista pentru industria IT si nu numai. Steve Jobs a tras industria dupa el si probabil ar mai fi tras-o mult timp.
Cat despre Apple, eu unul nu cred ca se va prabusi asa cum prezic unii, Jobs a facut din aceasta companie o masinarie de marketing, masinarie ce nu se va strica asa usor.
Seve Jobs va ramane in istorie.
D-zeu sa-l odihneasca in pace
Apple va merge mai departe, chiar daca a pierdut un vizionar si un om care facut ca tehnologia viitorului sa fie in mainile noastre astazi
S-a prabusit o data dupa plecarea lui si la revenire a adus-o la loc, ba chiar a dus-o pana in stadiul in care e astazi. Oricum, nici eu nu cred ca se va prabusi pentru ca deja au o paleta larga de fani, insa care ar putea sa se uite in alta parte daca Apple nu continua sa tina standardul ridicat.
Dincolo de asta insa, m-a intristat foarte tare vestea mortii sale. A apucat sa se bucure prea putini ani de succesul sau si de reconstinta pe care i-o aduc atat de multi oameni de cand cu iPhone, iPad, etc.(asta daca s-a mai putut bucura in ultimii ani, bolnav fiind)
Amintea un coleg ca ,,daca nici Steve nu a avut bani pentru tratamente...''. Ar fi uimitor daca am intelege ca banii sunt o inventie umana, iar Omul o creatie divina. Maestrul cu care am studiat eu spunea: ,,Poti face orice, chiar modela Destinul, insa de schimbat sa nu incerci niciodata''.
Steve Jobs - a venit ca sa ne aduca Apple, a plecat pentru ca este nevoie de el acolo.
O varba de-a lui care m-a insotit tot timpul: "Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice."
Dumnezeu sa-l ierte. Nu cred ca Apple se va "prabusi", este prea cunoscut, insa, daca nu va mentine standardul de pana acum sau ceva mai bune...cine stie?
Oameni vin, oameni pleaca. El insa a plecat prea repede dintre noi, sunt sigur ca mai avea multe de zis si de schimbat in tehnologia ce ne inconjoara.
A cazut inca o stea Steve Jobs a fost si va ramane cel mai tare in tehnologiaie...Dumnezeu sa-L ierte!!
1. care e legatura dintre dumnezeu si moartea unui om? :|
2. toata lumea isi da cu parerea. cati dintre voi ati citit sau vizionat vre-un documentar despre cum se construieste un business ca apple si care a fost rolul lui steve?
:knockout:
Parerea mea este ca de acum incolo la Apple nu se mai vorbi de inovatie ci despre imbunatatirea produselor existente. Regretatul Steve era baza. Insa cred ca or aparea si produse post-mortem ca sa zic asa, sigur a lasat el niste idei inginerilor si dezvoltatorilor lui care ne vor revolutiona din nou.
iphone - gratis.info
cat de inventivi sunt romanii astia...
Exact asta vroiam sa scriu si eu Cristi :)))) Am primit acum pe facebook asta si cautam cum sa o impart cu voi (din cate vad mi-ai luat-o inainte) :D
Cum de nu au si vreo 3 blocuri de adsense?
Cred ca se multumesc doar cu like-urile adunate :))) peste 6k in cateva ore (in continua crestere - "Iosifescu Oana și 7 alţi prieteni au distribuit link" 8-|)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Incredibil, ce nemernici :))
Au urcat o pagina in cateva ore la ~10k de like-uri si acum au pus alta la bataie :)) La cata prostime este pe fb, nu ma mira sa le mearga treaba mult timp de acum inainte.
Mai repede a celor care vor asa ceva.
Ma poate lamuri cineva la ce ajuta tehnologia asta, ce nevoi acopera?
Nu inteleg de ce bogatii astia prefera sa moara cu banii in conturi decat sa-i investeasca sa se gaseasca un leac pentru cancerul asta ..
Ainvestit si Steve.
In medicina alternativa. Nu era cel mai bun in toate domeniile, nu ai cum sa le stii pe toate.
A fondat o companie pe care a condus-o in asa fel incat a tras dupa ea/el toata industria IT in ultimii ani. A scos daca vrei netul din casa. Oamenii au astazi niste telefoane performante care le permit sa faca o gramada de chestii pe net cat sunt afara (da, stiu... faceau laptopurile asta, dar nu la nivelul asta). Asta i se datoreaza in mare masura. Nu mai zis de iPad.
Nokia avea 60% daca nu ma insel din piata acum cativa ani. Ei au vazut lucrurile intr-un fel sau n-au anticipat care sunt nevoile oamenilor si noi putem face o foarte buna comparatie astazi intre o companie imensa dar care n-a avut un "Steve Jobs" si una mai mica care a avut un Steve Jobs, de a ajuns una din cele mai mari din lume.
N-a inventat chestii revolutionare. Dar a contribuit la avansul tehnologic.
PS: N-am niciun produs Apple :)
Bingo :) cu produsul de apple.
Cu ipad nu am priceput: ce ofera in plus fata de un nokia n95 sau un minilaptop?
Aia nu pricepeam: Unde e utila o astfel de scula? Pe cine ajuta, cine are nevoie de asa ceva?
Una peste alta, cica el a vandut primu computer cu mouse, cu interfata grafica, etc.
Citat:
However, the mouse remained relatively obscure until the appearance of the Apple Macintosh, which included an updated version of the original Lisa Mouse
Citat:
The Macintosh, released in 1984, was the first commercially successful product to use a GUI.
ti-a trebuit multa minte sa te gandesti la siteul ala ma bubu? Sau centii aia care-i faci de pe urma lui te fac sa te numesti webmaster? Mie mi se pare penibil ce faci, dar... asta e :-)
Nu. Și mie mii se pare penibil, dar asta e, ce să facem acum.
Penibil e putin spus. Astfel de pagini/evenimente pe facebook/etc imi provoaca greata iar oamenii care le fac mi se par de cea mai joasa speta posibila.
exact asta am spus in alt topic si o mai spus, sunteti sub cocalari, deci mai jos de atat nu se poate, ca sa iti dai seama ce inseamna asta, un animal este peste cocalar ca si nivel :)Citat:
Penibil e putin spus. Astfel de pagini/evenimente pe facebook/etc imi provoaca greata iar oamenii care le fac mi se par de cea mai joasa speta posibila.
PhoeniXman acum devii tu penibil. Cine te pune să comentezi subiectul ăsta dacă nu ești deacord cu el ? Termină odată cu fazele astea că nu te-a jicnit nimeni.
jignit*
bubu28, sunt niste site-uri demne de tot dispretul. Tu ar trebui sa fie cel care baga capul in pamant de rusine cu ele. Dar tu continui sa raspunzi pe aici ca sa ce?