ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
Versiune printabilă
ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
Iti raspund aici, ca sa nu iti mai poluez topicul: Banuiesc ca te referi la aceastea :http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...tml#post299307 , pentru ca din cate imi amintesc, a fost singura "colaboarare" ca sa ii spun asa. Si crede-ma, daca as fi stiut ca pentru tine aceste articole oferite gratuit vor naste o datorie imperativa, pentru care imi vei scoate ochii mai tarziu, m-as fi lipsit.
Iar vis a vis de audit, daca nu ma insel, ti-am zis ca ti-l voi face in masura in care voi avea ceva timp liber. SI ti-am mai zis, daca imi aduc aminte, un lucru pe care il spun tuturor celor care imi solicita ajutorul:" Am programul foarte ocupat si nu de putine ori uit, fara rea intentie. Tine-te de capul meu si adu-mi aminte! "
Iti pregatisem o replica pe masura, dar deja ti-am acordat mai multa atentie decat meriti.
Robert din partea mea ar fi ramas asa cum e, dar tu ai inceput sa te bagi in seama, sa nu o iei personal, nu am nimic cu tine sau cu cineva de pe forum. Articole nu ai primit doar tu, ci mai multa lume... deci nu a fost intentia mea sa fac pe cineva sa se indatoreze la mine. Adelin de exemplu a primit articole gratis, dupa a primit si un advertorial gratis, pe un site care l-am cumparat de la el si multe altele, deci chestia cu indatoria e doar in mintea ta. Mie nu-mi plac oamenii care nu se tin de cuvant, atata tot. Am inteles nu ai avut timp liber, poate nici chef sa faci munca caritabila, nu e nici o problema. Eu nu am vrut sa te stresez si sa-ti tot zic, hai, hai, hai facem auditul ala... eu cand zic ceva imi scriu pe foi, pe pereti sa nu uit, oricat de neansemnat ar fi acel lucru. Ideea e ca imi pare rau ca am avut aceste divergente, mai zic odata sper sa nu o iei personal si nu cred ca o vei lua, pentru ca nici tu nu ai inceput ca un copil, cum nici eu nu am facut-o... cu negativele. O saptamana frumoasa ;)
DUEL! Robert, te rog sa alegi armele: sabie pentru o moarte onoranta sau pistol pentru maxima rapiditate ?
@Popa Mihai - ASTA nu e ok. Cum nici tie nu-ti place sa se bage lumea peste topicurile tale, nici lor nu le place.
Mai taie-ti putin din avant. Modereaza-te si tu singur, inainte sa te apuci sa scrii, ca eu sunt lenes si moderez nasol.
Nu-i stress, dar cica ne trebuie armonie, intelgere si respect pe forum.
Daca nu respecti topicul omului, se supara si n-o sa respecte nici el topicurile tale.
PS: sa stii ca am sters. Fa-ti topic nou. Dupa ce ca nu gaseste, ii mai iei si tu din oferte? :))
PPS: nu cred ca a raportat nimeni, am observat eu din proprie initiativa. Dar da, mai bine apesi pe report daca vez ceva suspect.
A fost ceva spontan, aveam topic deja deschis, am dat acum UP. Chiar am si incheiat o colaborare cu George Ginghina si ai dreptate asa trebuie sa fie armonie, intelegere si respect. I Love Seopedia!
Mie mi se pare mai amuzanta fotografia asta, dar am considerat ca nu e nevoie sa deschid un topic nou. Are legatura tot cu Biserica!
Ataşament 3650
Am tot vazut ca se mira lumea de "izolat" gardul. S-au mai mirat si acum un an. Doar ca aia nu izoleaza ci indreapta, e mai ieftin cu polistiren cica. Sau e suport pentru diverse decoratiuni.
Recomand!
Ataşament 3653
Ataşament 3654
or fi verisori
Da di ce? Ne intoarcem la dictatura, nu mai suntem liberi? Ce-are daca eu vreau sa cumpar ântreținere.ro? Ce treaba ai tu cu mine? Nichiduta e greseala gramaticala?
Si ce, numele localitatilor de ce sa fie interzise? Urlați.ro poate insemna si altceva, nu numai vestitul oras din Prahova.
Doar zic si io.
Nu este vorba de dictatura, doar evitarea utilizarii intentionate a greselilor gramaticale.
Corect, in exemplul dat de tine urlați.ro poate insemna si altceva decat numele localitatii, la situatia asta sincer chiar nu m-am gandit. Stiu, este tentant sa detii astfel de domenii pentru ca poti face multe cu ele :), in schimb ca simplu utilizator de internet as vrea ca Bucureşti.ro, Timişoara.ro, Câmpina.ro, etc. sa imi ofere informatii despre localitatea respectiva.
Sunt sute de localitati cu nume care nu's neaparat nume proprii.
Sunt mii de exemple de greseli intentionate, care nici nu mai sunt greseli, ci branduri.
Un sistem automat care sa identifice greselile e imposibil de facut, pentru ca ar trebui sa interzici nume ca Ascensis, Nichiduta, Kalapod, Arnia etc.
Uite nume de localitati (am dat random asa zoom pe harta)
http://letme.go.ro/shared/Google_Map...7_13-55-36.jpg
Citat:
Băicoi.ro poate insemna si altceva, nu numai vestitul oras din Prahova.
Dar Trebuci ?Citat:
Really?
https://www.facebook.com/Trebuci - https://youtu.be/mx-mXXBcojY?t=59s
Din respect pentru banii publici si pentru femeile de serviciu am evitat sa uzez excesiv parchetul facultatilor pe care le-am frecventat. La care te referi exact? Am frecventat o sumedenie. Si mai important, ne cunoastem?
Nu stiu daca ai o problema cu mine personal, dar stiu unde stai si ajung in Bucuresti saptamana viitoare. Lamurim atunci.
ROTLD, this days:
https://www.youtube.com/watch?v=0Z2JTPalv_s
Amatori astia de la ROTLD.
In contul de PayPal am 1000 de Euro si maine imi e ziua. Vreau sa fac 10 cadouri de 100 de euro unor persoane diferite. Singurele conditii sunt acelea de a imi date datele de cont bancar pe care sa fac tranzactiile si pe conturile respective sa fie minim 5 000 de euro (accept si echivalentul in lei).
E simplu! Nu imi trebuie decat numele si IBAN-ul si o sa vina banul. Rog seriozitate. Primi veniti, primii serviti!
Cine cauta solutii contra plictiselii, in zilele toride de vara.Citat:
Eu l-am actualizat destul! Mai actualizati-l si voi, eu va asigur suportul!
la advertiseri din PS a inceput promotia de craciun 2015...Ataşament 3666
preşedinţie.ro :))Citat:
Sa curga cu ponturi de domenii cu diacritice, zic!
Conditiile erau:"Condiții de eligibilitate:
* să fi ajutat în trecut un user de aici
* să fie membru seopedia"
Patetic!
Voi ce credeti ca cauta el?
Aici e thread-ul: http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...letin-5-a.html
Ghici ? reputaie - definitie | DEX online
Nu am cautat intentionat acel link a fost o intamplare sa contina diacritice si sa nu poate fi afisat corect.
Sa fie cumva o prorocie? :)) :)) :))
Citat:
repu taie