De unde ai luat ramele ?
Versiune printabilă
Ca tot vorbim de albinute si ursul cel rau: Axel Springer capituleaza in fata Google - Media & Publicitate - HotNews.ro
Solarul a fost facut (in urma cu 3-4 ani) "la cheie" adica inclusiv montajul de un tip din Baleni.
Are cca 300 mp si a costat 16.000 ron.
Vrei sa-ti dau nr de telefon ?
Dintr-o zona nepoluata cu foarte multa apa ce baltea. ( oborul vacilor )
Dupa ce vom fi otravit si degradat tot pamantul asta e singura solutie "bio" ce ne ramane la indemana.Citat:
Nu, caut knowledge, telefoane gasesc rapid
https://www.youtube.com/watch?v=bCV7DABEz20
Citat:
- aquaponica foloseste doar 2% din apa pe care o ferma traditionala o foloseste
- aquaponica foloseste doar 1/10 din energia consumata de o ferma clasica
- culturile aquaponice produc de la 8 la 10 ori mai multe produse , in acelasi timp si pe aceiasi suprafata
- culturile aquaponice pot fi scalate de la sistem de interior la sistem familial sau sistem comercial
- nimeni nu poate trisa in sistemul aquaponic. Daca se folosesc pesticide, acestea ajung in apa si vor ucide pestii. Lipsa solului face folosirea ierbicidelor lipsita de sens. De aceea consider productia aquaponica net superioara produselor certificate ca fiind ecologice.
- aquaponica se desfasoara intr-un circuit inchis, nefiind scurgeri sau deversari care sa polueza apele sau solul
- aquaponica este usor de invatat si de aplicat
- necesita mult mai putine costuri si munca decat in sistemul clasic, nefiind nevoie de amenajarea terenului, fertilizare, tratamente, irigare
Sunteti niste golani ca va luati de astia noi. Sau de femei. Sau de negri. Rasistilor!
sau de viorele de ponta. sau de ioani de sibiu.
Topicul asta are un nou concurent serios: http://forum.seopedia.ro/plagiat/307...ce-prinde.html
Bine. Sa faci bine.
Te plateste cineva sau o faci de bunavoie?
Psihologia pentru amaratii plini de mandrie care nu se cunosc si refuza sa o faca uneori chiar pana la sfarsitul vietii o plateste Dumnezeu.
Face parte din munca lui de luminare a celor ce nu-l mai vor, intodeauna pentru ca nu mai stiu de capul lor.... din cauza necazurilor de tot felul.
Cand o sa ai curaj sa-l intrebi cum o face sa-mi spui si mie.
Cand spun mai sus amaratii spun doar amaratii nu fac ironie, pentru ca in realitate asta sunt, cu toate ca explozia de mandrie pare sa spuna altceva, nu este.
Nu ma sperie sperie gravitatea situatiei tale atat timp cat pe tine nici nu te ingrijoreaza macar.
Sa iei un cuvant din textul meu si sa scrii asa ceva... ramane istorie pe forumul asta pentru reputatia ta.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine. Vrei asta cu un pret mare pe forumul asta si pe internet? Asa sa fie!
Oh, ai trecut la amenintari deja..
Amenintare? Este constatare la ceea ce-ti faci singur cu mana ta pe tastatura, repet "ramane istorie pe forumul asta pentru reputatia ta".
Mandria nu te lasa sa vezi ce scrii, si sa realizezi ca multe alte persoane vor citi ceea ce ai scris tu aici in raport cu ce am scris eu.
Esti atat de confuz incat nu poti intelege 2 3 propozitii. Cred ca este cazul sa te odihnesti.
Mai sunt multe alte zile in care o sa te chinuie mandria pana scapi de ea, mai ales ca nu prea te straduiesti in sensul asta.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Noapte buna!
La intrebarea asta nu primesti raspuns de la mine.
Este privilegiul tau sa auzi raspunsul in inima ta cand ai sa scapi de mandrie si o sa constientizezi sursa ei.
Dar... a constientiza nu este atat de simplu pe cat se scrie "constientiza"... nici imposibil... depinde doar de tine.
Niciodata nu cedeaza lupta, tu cedezi.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Noapte buna!
Ti-a zis tie dumnezeu, sau inventezi?
Se pare ca raspunsurile mele de aici deranjeaza multe persoane cu vechime in acest forum.
Am primit bad si aici cu mentiunea "mai taci dracu ca esti singurul care se face de ras", eu am scris corect aici, in mesaj era prea scurt textul sa nu gresesca.
Acest bad a venit in urma faptului ca am mentionat ca ce se scrie aici ramane istorie in acest forum.
Abia atunci cineva s-a sesizat si a fost foarte deranjat.
A participat oare la discutii in acest forum pana acum fara sa realizeze asta? Se pare ca da.
Sa definesc "istorie": ramane pe net, e site, e forum, o sa te citeasca lumea si peste 10 ani, o sa-si formeze o parere din ceea ce ai scris aici.
Mesaj postat aiurea. Poate fi sters.
Ca mai toate din acest topic. :))
Raspuns la mesajul postat aiurea. Poate fi sters.