evil :] dar sa tinem cont ca 99% din aia banati nu stiau sa scrie corect gramatical
oricum este utila prezenta ei pe forum - practic s-a enablat fenomenul de Honeypot
Versiune printabilă
evil :] dar sa tinem cont ca 99% din aia banati nu stiau sa scrie corect gramatical
oricum este utila prezenta ei pe forum - practic s-a enablat fenomenul de Honeypot
Meniu 2.0 :
http://img18.imageshack.us/img18/4783/meniuo.png
Tudore, te inspira omul, asa-i? :))
Idolul meu tot arthur ramane.
http://www.youtube.com/watch?v=DopiVB617nM
Cine vrea sa-l cunoasca pe Artur - organizez excursii, va fac cunostinta, va fac poze cu el. Pentru o taxa modica, fireste.
@Puthre @Mâțata - Chiar ma gandeam, lumea nu stie ca e bolnav psihic si face misto de el. Dar el, in lumea lui, e fericit. Si pana la urma asta conteaza, nu parerea noastra despre el. Deci cine vrea sa-i dea o cola sau sa-i faca cunostinta cu o fata, e invitatul meu :)
1. Mâțata - Dar sa stii ca in momentul in care am sa am onoarea de a ma intalni cu el am sa-l invat cum sa-si faca un cont de adsense cu care sa-mi monetizeze clipurile de pe youtube ... Fac asta deoarece m-a impresionat strategia de marketing vis-a-vis de discoteca, salonul de nunti si parastasele. E pacat ca nu castiga nimic din faptul ca isi expune talentul pe un site atat de mare precum youtube ...
PS - zic sa mergem mai multi ca in pelerinaj ... asa ca merg daca se constituie un grup de minim 20 de seo-isti [pot fi si fete]
PPS - vreau sa sponsorizez acest blog
Valentino, n-am cerut ajutor de la nimeni cu nimic de cand am venit pe forumul asta. De restul ce sa mai zic, nu am avut niciodata cont pe forumul asta, ma numesc Geanina, deci sunt de sex feminin... Daca mai sunt si alte persoane care au problema asta cu mine, poate ar trebui sa stabilim o intalnire fata in fata, ca sa va linistiti. N-as vrea sa ma mut de-acum pe topicul asta ca sa raspund la ironii, barfe, aluzii, rautati... Mi se tot spune sa ignor rautatile, dar de ce nu incercati voi sa nu mai fiti rautaciosi? In felul asta nu s-ar mai supara nimeni. :(
ba haos-ule, tu vrei sa ma enervezi?
la ce te-ai apucat sa spui tu ca numarul de telefon nu e obligatoriu la prezentare. De ce? Zi ma, dece? A?
Geany nu-i nume de barbat?
La fel cum lui nasa-mea ii spune Vali, desi pe ea o cheama Vasilica. La fel ma cheam si pe mine, Vasile. Ia zi, dece-mi spun astia Vali?
Zi, ma! Dece?
La multi ani acestui topic. Astazi a implinit 1:8:10 zile.
Hei, Dragosica. Vasile, te rog. Ca nu sunt de varsta ta, clear?
Bai Vasilica, dar pe tine ce vant te-a adus aici? :)))
Lasa tu un numar de telefon .. nu neaparat pentru Geanina, dar sigur se va gasi vreunu' sa te sune sa-i vinzi contul
Te gandisi bini? Sa ma umple Dan de spam?
Nu vreau sa citesc, vreau doar sa nu mai pomeniti numele meu in topicul asta. Cine are ceva sa-mi transmita, daca are, o poate face prin alte metode. Nu-mi place topicul asta, si nu vreau sa ajung sa nu mai folosesc forumul asta doar pentru ca vreti sa va amuzati si nu mai stiti ce sa mai spuneti. Gluma, gluma, dar sunt de vreo 3 zile pe forum si-mi petrec timpul pe la Bar, vorbind fara rost...:(
Pai na, vezi ca stii de ce am zis ca e obligatoriu. Mai face si-omu' un ban cinstit..
PS: Vezi ca ti-au gresit aia numele in buletin, Vali vine de la Valentina.
PS2: Si nu mai fiti invidiosi ca mie mi-a dat Geanina nr ei de telefon si voua nu. Pai voi stiti cat costa un apel pana la Iasi?
Tony sta pe invisible pe forum. Propun sa i se dea ban.. adica sa i se mareasca salariul :)
Ordin de plata.
Oficiu'l postal.
Ocna Pmures.
Ora paispe.
Oana P.
Dan de la cluj.
Caut reviews calduroase, precum cel de mai sus. Ofer 5 euro/ sau echivalentul in natura (2l tuica, 100g miere, 2 kg cartofi... etc.).
Am nevoie de atentie, dara fara sfaturi seo. Caut recomandari calduroase.
This is the internet = you have no power here :]
@redhat si zimbru si chiar si 2dor
Sfatul meu este sa va mutati atentia catre mine, eu nu caut atentie, caut recomandari calduroase.
Se poate sa va mutati atentia si sa ma recomandati cu caldura mare? Ca vine vara, si primesc toti atunci.
Ma, parca erai schimbul 3? Nu mai printezi cupoane de masa, sau vouchere parca le zice. Parca ziceai ca ati ramas cu multe neconsumate, si le dati bonus?
1. trimiti 10.000 euro in contul trimis pe pm.
2. iti faci 10 tricouri cu "free gigi"
3. faci 10 ture de stadion in fiecare dimineata, inclusiv weekend
4. faci 100 de flotari, la fiecare 2h
5. 1 zi pe saptamana, timp de 5 ani, imi faci curat in casa
dupa ce termini, iti zic ce mai ai de facut.
Cele cu ciocolata se strica in 2 zile. Daca ai cu caramel, atunci tin 30 de zile. Vorbeste cu Raul, are o combina noua, poate le ti la el la congelator, ca asa tin 30 de zile, la sigur.
cei cu masterat in photoshop, rog 2-3 "bombi frumos" la baiatu - am auzit ca se plateste pentru asa ceva dar nu stiu cum arata.
Mai da atunci cateva sugestii, ca mai e cale lunga pana la 160
Eram pe idle doar .. trebuia sa-mi fac o frectie
Ofertele tale sunt exagerate .. ar trebui sa oferi si tu niste remuneratii mai mici, ca nu-ti mai ajung banii sa investesti in noul site
Ce incepe cu "O" si se termina cu "ă" .. din 2 cuvinte
Caut expert in seo .. am facut un filmulet cu ce vreau. Imi e lene sa scriu atatea explcatii :
http://www.youtube.com/watch?v=MIAEy4fshOE
Lasati-o pe asta cu SEO, ca nu tine la mine... cum stati cu clickurile azi pe neobux ?
Am o firma de prin 1993, este veche, dar e suspendata pentru o perioada, o dau spre administrare (va fac administratori sa nu raspund eu pentru boacane), va dau voi gratis sa munciti la ea, sa cumparati casa masina pa firma, sa faceti o afacere asa de vreo 5000000 euro pe an si totul gratis. Firma este pe viata, ma rog pe 99 de ani ca asa zice la registru comertului, va dau gratis si certificatul de inregistrare asta cadou.
Si promit ca atunci cand o sa aveti in cont milionul de euro eu nu o sa ma ating de ei, nu o sa ma intereseze nici masina aia pentru care ati muncit dar care este a firmei mele.
Da chiar, ia va rog frumos sa nu ma vorbiti despre mine. Ce-am ajuns, sa zica Valentina ca fac spam? Zi Valerica, ma monitorizezi atent, imi urmaresti linkurile? Da si mie direct raportul, ca mi-e lene sa scriu, de ce sa facem doi aceeasi munca? Te credeam om serios, dar de cand a aparut o anume doamna ce nu vrea sa fie numita te dai rotund.
Zi ma, zi!