Turcescu, tu esti...???
Versiune printabilă
1) spune-ne si noua de unde ai stiut ca minte, dar nu in prea multe propozitii, doar esentialul
2) incearca sa nu te mai victimizezi pentru ca pe unii ii obosesti, pe altii ii amuzi, dar in nici un caz nu iti faci un bine. Nimanui nu ii prea pasa de problemele altora, in schimb, cred ca toti vor sa afla daca sunt tepari printre noi.
Am aberat si am emininat textul.
Eu am avut un deces in familie de-adevaratelea. Si atunci am trecut oarecum printr-o experienta asemanatoare. N-a strigat nimeni dupa mine "Hoata" dar anuntasem pe un site ca o sa postez o serie de articole. N-am putut sa-mi tin "promisiunea" si cand am verificat e-mail-ul am vazut unul primit de la un cititor care ma tragea de urechi un pic mai tare.
M-a facut neserioasa, dar credeti ca am raspuns: "Nu-ti doresc sa ai un deces in familie...e lesne de inteles ca sunt serioasa...In fine!"
Am inteles ca acea persoana avea dreptate in felul ei, era normal sa fie "suparata" pe mine, a avut niste asteptari de la mine si am dezamagit-o. Mi-am cerut scuze ca a pierdut timp, ca am dezamagit, dar am avut un deces in familie.
S-a dat de gol prin tonul agresiv pe care l-a folosit. Daca ar fi avut un deces in familie, cum a spus, nu ar fi simtit nevoia sa se apere atacand, indiferent de acuzele aduse: pentru ca avea un motiv intemeiat. DRG nici nu si-a cerut scuze, daca ati observat. Reactia asta nu e normala, din punct de vedere psihologic.
2. Nu mai conteaza daca imi fac bine. Si nu joc rolul victimei in viata, tocmai ca sunt bataioasa, mama zice ca "m-am nascut cu sabia in mana" :)
mai departe voi scrie in raport :)
Eu nu inteleg o chestie. Tu ce vrei de fapt?