Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Versiune printabilă
Pa la toata lumea!
Pe forum nu se ia nici o masura daca cineva minte ca a avut un deces in famile (in momentul in care nu i-a iesit tentativa de inselaciune), e permis sa trimitem PM-uri de genul acesta, etc. Traiasca neomenia!
Pa :((
Am primit infractiune " Motiv: Subiectul discutat nu se include in targetul SeoPedia. A se citi regulamentul, punctul 7"
Pentru ca am postat mesaj privat, mi s-a explicat.
Nichita, dreptatea se face cu unitati de masura diferite? Eu nu am voie sa postez PM-uri, dar altii pot sa posteze PM-urile mele fara sa le fie editate posturile si fara sa primeasca infractiune?
Acum, daca s-a sters si PM-ul, sa explic ce e cu PM-ul, userul DRG incepe sa faca spume, ca urmare a faptului ca am spus pe forum ce s-a intamplat aici. I-am aratat PM-ul lui Nichita dar pe el nu l-a deranjat, poate daca era jignit dansul intelegea.
Si n-am spus tot, mai am de spus. De aceea te-am rugat Nichita sa-mi spui cum anume trebuie sa procedez in cazul de fata, cui trebuie sa fac raport. Mi s-a spus iar: "Poti sa accepti?" NU, nu pot sa accept Nichita. E mult mai usor sa acceptam neomenia, sa nu luam nici o atitudine, dar eu o sa fac raport la proprietarul acestui forum.
Scuzati off-ul meu.
Un PM de la Tom, pentru toti userii care pleaca:
Citat:
Postat în original de Tom
Catalin a primit chiar acum aceeasi infraciune ca si tine. Nu pot urmari "citatele", atunci cand cineva o face si nici tot ce se posteaza pe forum.
Scoti din context fraza, total neinspirat.
Explicatie:
1. Geany il angajeaza pe DRM pentru un task.
2. DRM dispare dupa un timp (lucrase ceva)
3. Geany il face tepar.
4. Omul se scuza ca a avut un deces in familie si ii returneaza banii.
5. Geany (nu stiu ce vrea de fapt) continua cu a-i cere explicatii userului DRM.
6. Acesta ii da un raspuns mai mult sau mai putin din topor.
7. Geany se ofuscheaza si vrea sa il banez.
Geany, omul ti-a dat banii. Ce mai vrei de la el? Poti accepta ca "relatia" voastra s-a incheiat? Vrei dobanda la acei bani? Care e rostul acelor PM-uri?
PS. Cineva (nu spun cine) sufera de mania persecutiei. Acum se pare ca eu il persecut si o sa ma raporteze la Mezei. WTF? :))
Pana la punctul 4 e corect, mai departe o sa afle proprietarul forumului ce s-a intamplat.
Stii cum sa eviti ca sa nu primesti infractiune, "Cineva (nu spun cine) sufera de mania persecutiei. Acum se pare ca eu il persecut si o sa ma raporteze la Mezei. WTF?" :)
PS: O persecut :)
Eu am terminat ce am avut de spus, mai departe voi scrie in raport.