-
Deja se poate discuta haos si cred ca asta este doar inceputul. Urmaresc fenomenul de aproape o saptamana si mi se pare un razboi online in toata regula. Grupul "Anonymous" se pare ca solidarizeaza puternic cu Wikileaks. Si nu se joaca:
DDoS Attacks Take Down Mastercard and Visa Websites, "Payback" for Their Stance on WikiLeaks
Mai departe mai mult sau mai putin linkbait se pare unii politicieni US nu au nimic alceva de facut decat sa arunce gaz pe foc:
Letter From Canada: Why Is America So Furious About Wikileaks?
In mod normal US cu serviciile ei ar fi trebuit sa tina lejer problema sub control chiar daca vorbim de hackeri... din cate vad eu situatia sta exact pe dos si lucrurile se accenteaza pe zi ce trece deoarece tot mai multi solidarizeaza. Singurul lucru de care sunt sigur este ca nu va deveni un razboi offline...
Cine vrea sa vada show-ul in timp real ( ca deh suntem in 2010 ):
wikileaks - Google Search
PS: Ajuta foarte mult reputatia Americii da a interveni oriunde, reputatie la care au muncit foarte mult in ultimele decenii.
-
Daca in primul caz pot fi considerati ca niste martiri, de data asta dau cu mucii in fasole... Isi vor atrage antipatii acum, dupa simpatia pe care au acumulat-o.