eu cred ca au trimis. si ca mailul s-a pierdut intre alte mii.
cred, de asemenea, ca n-au inteles sistemul. par example, aici nu vezi nici o referire la tara de origine a fondatorilor, nu?
Versiune printabilă
eu cred ca au trimis. si ca mailul s-a pierdut intre alte mii.
cred, de asemenea, ca n-au inteles sistemul. par example, aici nu vezi nici o referire la tara de origine a fondatorilor, nu?
Zoso, cam frustrat pentru un blogger de succes. Ce te roade? Sau de ce implici atat de "vartos" in discutia asta..
Sa nu imi spui ca "idiotii de pe Seopedia", ptr ca nu pot sa cred ca o vedeta ca tine se coboara la nivelul asta, poti scoate ceva inteligibil pe gura? sau ce scoti pe 0 scoti si pe gura?
As vrea sa nu transformam topicul asta in "zoso la antena 2" ca ala nu a avut succes aici si subiectul e altul. Daca te poti tine de el, bine daca nu...am sa fac ceea ce de mult ai preconizat.
krumel, nu sunt deloc frustrat (apropo, uite ceva pe tema asta). ma implic pentru ca vreau sa ofer o alta perspectiva, dincolo de "onlineul romanesc e de kkt, dar eu am contracte de consultanta cu unii si nu va pot spune exact care dintre el". cred ca onlineul s-a saturat de experti ca tine si ipocriti ca mine. eu fac lucruri bune pe online, uite, creez locuri de munca pentru experti seo.
cristi, nu are relevanta, dar conteaza enorm de la cine vine emailul. daca tu ma suni pe mine si imi spui "bai, am un proiect tare, scrie ceva" eu o sa ma uit crucis. daca imi zice insa mezei, scriu cu ochii inchisi.
Thread-ul asta este in sine un pamflet parerea mea. Insa haideti sa nu ne rezumam la atacuri personale (Krumi si Zoso).
Fiecare are parerea lui. M-ar ajuta mult, pe mine personal (probabil ca si pe altii) daca am avea si opinii din partea celor care intr-adevar s-au lansat corect cu un startup, si din partea celor care au esuat (dar au incercat, eventual sa ne dea si detalii).
Eu unul, ce am spus, am spus doar din teorii si pareri personale. Nu am avut niciodata oportunitatea sau onoarea de a lansa un super proiect international si sa fiu mandru de ce am realizat.
Da, dar asta inseamna superficialitate. E rau pentru tine (ca te uiti crucis si poti rata sansa sa scrii un articol despre ceva tare) iar din cealalta parte e rau daca nu reusesti sa treci de bariera asta. Ma gandesc ca din moment ce stii sa iti prezinti proiectul calumea, ai sanse foarte mici sa fii ignorat de un profesionist care tocmai asta vaneaza.
Edit: (nu pt ca mi-a fost lene :)) ) http://www.youtube.com/watch?v=6l-9K...layer_embedded - unul dintre cei doi implicati in proiect raspunde la un mini interviu.
nu, inseamna relații și inseamna autoritate.
ce zici, ubervu a incercat sa obtina press pe caile normale?
apropo, ai citit articolul din financial times cu emi gal?
Zoso, ti-am zis ca n-ai inteles subiectul topicului. Nu e "onlineul romanesc e de kkt", ci ca exista si altceva pe langa ce se vede acum pe .ro Oameni care nu sint populari si care au afaceri mari. Oamenii astia mi se par mai interesanti decat cei care vesnic se perinda pe la evenimente. Asta era mesajul meu. Tu esti inca cu fixurile tale.
Cat despre "creez locuri de munca pentru experti seo" come on sa fim seriosi. Daca pui 2 pluginuri pe un WP nu inseamna ca stii seo sau ca ai angajat pe cineva sa faca SEO.
Cristian, totul devine personal cand cineva te face prost doar ptr ca nu corespunde perceptiilor personale .
krumel, nu eu am strunit topicul in directia aia. tu ai facut-o. tu ai sarit cu gura ca "nu urmariti pe cine trebuie, romanii sunt event-goers ratati, uitati-va la aia care fac business afara".
aia cu locurile de munca n-ai prins-o. las-o asa.
Da, ajungem la discutii de genul "nu eu, tu".
Ma retrag, e inutil.