Nu sunt de acord deloc cum procedeaza oamenii,e clar ca e incorect.
Scaneaza contul de FTP prin brute force sau au gasit vreo vulnerabilitate in script(acelasi CMS neupdatat)?
Versiune printabilă
Nu sunt de acord deloc cum procedeaza oamenii,e clar ca e incorect.
Scaneaza contul de FTP prin brute force sau au gasit vreo vulnerabilitate in script(acelasi CMS neupdatat)?
Vulnerabilitati exista si vor exista in continuare. FTP bruteforce este una din ele, se poate ajunge si prin ssh, telnet, sql injection, php injection si multe altele. Teoretic este foarte simplu de realizat: Scanezi dupa contu de ftp www sau htmldocs sau orice altceva, apoi urci pe server un script in php care iti permite sa executi comenzi si s-a terminat smecheria. :) Cam asta este procedura din cate am auzit si eu de pe la mIRC-arii care se mai ocu[pa cu asa ceva.
dar ce ziceti de cei care trimit mail la google cum le-au furat continutul, dupa ce ei au dat un copy paste si publicat la ei pe site?. Banuiesc, ca stiti procedura?. Google imediat te trage pe dreapta...si surpriza...cazi pozitie dupa pozitie.Pe principiul maratonului, toata lumea fuge.La un moment dat BIG G te trage pe dreapta pana se solutioneaza..surpriza!! ei alearga in continuare pe cand tu stai pe loc.Mai preinde-i dupa aia...Asta nu e tot Black SEO?
Este o diferenta majora intre continut asemanator si continut identic, poti sa rescrii descrierile daca vrei, poti sa schimbi ordinea caracteristicilor afisate, campuri etc. Ideea este ca google nu penalizeaza asa usor pe cineva pentru ca faci tu o reclmatie nefondata. Si cnad ai reclamatii fondate cu dovezi rareori penalizeaza. Am invatat sa cautat cauzele esecurilor nostra la altii, ca ei sunt vinovati si nu noi.
De unde stii tu ca asta este motivul pentru care au cazut? Sunt multe alte greseli pe care le-au facut, cum ar fi spamul on-site si off-site
Nu pot afirma ca nu vede (desi si aici e mult de discutat, ce faci daca tu scrii un articol, dar google ajunge sa indexeze prima data pe cel care copie de la tine, el avand un site cu autoritate mai mare si abia apoi pe tine?) dar de cele mai multe ori ne dovedeste ca nu tine cont de cine a fost primul ci de cel ce e mai puternic.