Obtinere backlinks fraudulos - ALA Romania :)
Studiam si eu azi nisa cu filme sa vad ce ii mai pot face site-ului meu sa urce, in functie de ce face concurenta si ghiciti: Dau peste doua site-uri www[.]filmeonlinenoi[.]net si www[.]filmeonlinefree[.]net care din cate le-am urmarit tot obtin diverse backlink-uri de la pagini de afara cu pr mare. Problema in sine nu ma deranjeaza prea tare, adica daca baietii sparg niste servere care au pagini web pe ele si isi plaseaza un backlink catre site-ul lor fara sa vada adminul, bravo lor. Asta este, dar ce ma supara este faptul ca o astfel de tehnica ma gandesc ca s-ar incadra perfect la Black SEO si asta nu prea imi convine sa vad oameni care obtin backlink-uri de calitate, fara macar sa miste 1 singur deget pentru asta. Dar ce sa-i faci ... asta e Romania: Cu 1 root de scan, si putina crack-uiala obtine omu linkuri.
Ziceti si voi daca este ok treaba asta. Ca mie unu nu prea imi convine si repet nu ma deranjeaza ca sunt peste mine in cautari, problema e ca baietii astia habar nu au cu ce se mananca seo ! si mai ales White SEO :)