Cum spuneam, orice feedback este binevenit :)
voi trimite mai departe colegilor mei de la dev
Multumesc
Versiune printabilă
Nu stiam ca pot lasa feedback aici dar bine ca acum stiu, ca sa las :).
Problema nu e numai ca e o limita maxima a lungimei parolei in felul in care nici macar nu poti pune ca parola exemplul din manual:
http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png
Dar daca ai o parola prea lunga, la ultimul pas de inregistrare cand esti la 100% si dai next nu se intampla nimic. Nici un mesaj de eroare pe ecran, nimic. E ca si cum nici n-ai apasat, ti se pare ca s-a stricat mouseul :)
M-am uitat cu firebug ca sa vad ce se intampla si m-am prins ca problema e lungimea parolei.
@Daniel Toma - Am trimis un PM acum o ora jumate la care asteptam un raspuns, l-ai primit?
Va rog, pentru un rapsuns rapid din partea mea sa ma contactati direct pe mail sau telefonic
danielt[at]forestview[punct]eu
0752.081.728
@Daniel Toma: pe cand campanii noi si pe aici ? :)
Campanie noua in Forest View - dietapersoanalizata.com
Payout: lei4.40 per Conversion
Lead Description: Vizitatorul trebuie sa completeze corect chestionarul de pe site si dupa ce se genereaza dieta in functie de raspunsurile primite, sa trimita un SMS cu suprataxa pentru a putea descarca dieta in computerul personal.
Informatii utile legate de plata comisioanelor:
Suma minima pentru efectuare platii este 100 RON
Platile se fac intre 16-20 ale fiecari luni
Pentru efectuarea platii este nevoie de o solicitare scrisa (email) din partea afiliatului pana pe data de 15 ale lunii
Comisioanele vor fi platite in termen de 45 de zile de la inchiderea lunii in curs. Spre exemplu comisioanele inregistrate in octombrie vor fi platite intre 16-20 decembrie, daca se atinge suma minima de plata (100 RON)
Comisioanle neplatite (fie nu sunt solicitate, fie suma minima nu este atinsa) se reporteaza adaugandu-se comisioanelor lunii urmatoare