Am testat (nu cred ca se poate spune testat la doar 147 clickuri) un pic WOT si la 147 clickuri am 13 leaduri , eu zic ca e ok ... intradevar o ora este foarte putin pentru Cookie dar se pare ca rata de conversie este ok
Versiune printabilă
Am testat (nu cred ca se poate spune testat la doar 147 clickuri) un pic WOT si la 147 clickuri am 13 leaduri , eu zic ca e ok ... intradevar o ora este foarte putin pentru Cookie dar se pare ca rata de conversie este ok
Daca se poate schimba titlul in "Retea de afiliere: ForestView" ar fi minunat. Multumesc.
LOL "Password should be between 4 and 16 characters."
E clar ca cine l-a implementat are ceva notiuni de securitate :)
campaniile nu au termeni si conditii?
Au, cum sa nu aibe: http://i.imgur.com/EKEVQbz.jpg
Promovarea la Travian se face doar cu bannere? :D
Da, se percep taxele catre stat, spre exemplu pentru PF se percepe 16% impozit si 5.5% CAS.
Suma minima de plata este 100 RON iar plata in acest moment se face exclusiv prin transfer bancar. O sa avem in curand si posibiliatea de plata prin paypal.
Da contract trebuie semnat inainte de prima plata. Daca esti din BUC, contractul se semneaza personal la noi la birou, daca esti din provincie contractul va fi trimis prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de noi