Inca ceva minor, ar fi ok sa raman logat chiar daca nu am activitate ceva timp, sa nu trebuiasca sa dau mereu login :)
Versiune printabilă
Inca ceva minor, ar fi ok sa raman logat chiar daca nu am activitate ceva timp, sa nu trebuiasca sa dau mereu login :)
ar trebui sa ramai logat. daca persista problema, let me know.
faceti ceva sa dispara mesajul ala "necitit". la fiecare refresh apare... si pe mine ma delogheaza dupa cateva minute.
Cateva chestii ce le`am observat si eu:
- Si mie mi se delogheaza la cateva minute
- Generez un link si imi apare acolo o sectiune cu 'Previzualizare'. Cand vreau sa dau pe Edit in acea sectiune, butonul fuge spre dreapta mult (ultima versiune de FF)
- Mi`ar fi placut sa vad linkuri cu altex in url in loc de tradeads. Imi place in schimb ca se face redirectul foarte rapid
- In sectiunea de rapoarte, elementele meniului din stanga se misca atunci cand dai cu mouse`ul prin zona + ultimul element din acea lista nu se vede complet
- La sectiunea de comisioane/plati, in zona de Plati generate, avem 4 sectiuni, dar numai 3 au titluri, cel putin asa se vede: Data generare, numar comenzi si suma(RON). Mai apare acolo la final o sectiune dar nu are nici un titlu, pentru ce este?
Cam atat momentan, mai studiez.
-delogharea e in lucru.
-verificam
-well, cu bune si cu rele
la design se va interveni, pe alocuri sau complet. multumesc pentru feedback.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am rezolvat cu ticketingul ( butonul suport ).
Nu inteleg de ce este aprobare manuala daca tot ce se cere e mail si parola.
te asigur ca exista motive :)
Inca ceva. Cand generez un link nu ar fi mai ok daca "Salveaza link-ul" ar fi nebifat by default? Ar fi mai usor nu am mai pierde timpul sa debifam mereu, cel putin eu nu imi salvez link-urile :)
Se aproba cam greu conturile. Deja sunt foarte curios :)
irealx: studiem
lensflare: nu s-au mai aprobat conturi de apx 3h. cred ca ai primit ok de activare, nu de aprobare :) sunt cateva motive pentru intarzierea aprobarii, cel mai important, se deruleaza un update in api referitor la produse si al doilea, aprobam conturi treptat pentru a testa capacitatea.
Va reamintesc ca nu este o lansare oficiala, aceasta va avea loc pe 20 noiembrie. Putem spune ca este un public Beta.
Era foarte bine ca la rapoarte sa putem vedea si de unde au venit click-urile, cum este la 2parale :)
Nu stii de unde le trimiti ? :) Glumeam, am notat.
Ba da :D dar sa pot studia putin :D
-durate de logare s-a rezolvat, va rog sa verificati
-am mai aprobat un calup de conturi in acest moment, enjoy.
Altex o sa aiba campania black friday?
Desigur
Kidule, vezi ca rahatul ala cu mesageria tot nu e rezolvat.
La fiecare logare imi tot apare mesajul unread, desi l-am marcat ca citit de nenumarate ori. SI e enervant tare :)
haha, au aparut si comisioanele aprobate :D
roby: mesaje (1) ala de sus, sau popup ?
Later: am vazut, rezolvam.
mesaje (1) ala de sus.
La mine pe pagina "http://afiliere.altex.ro/AffiliateReports/PromoToolPerformanceByDay" la "Lista comenzi" nu apare bine! Afiseaza scrisul mai jos decat ar tb. Folosesc chrome
offtopic: Aveti idee, monitorul Monitor LED PHILIPS 226V4LSB/00, 21.5", negru | ALTEX se poate prinde in perete, ma refer la cel de pe stocul Altex. Pe alte site-uri vad precizat acest lucru: Montare pe perete Blocare Kensington, Montare VESA (100x100 mm)
Pe Altex, informatiile sunt limitate.
Multam anticipat.
In momentul in care fac un instrument text poate ar fi util ca cele doua campuri Nume Instrument sa se completeze automat cu Nume Link si eventual, daca ai nevoie, ulterior sa modifici nume link. De cele mai multe ori acestea coincid.
Nu prea merge, sunt campuri distince, unul e titlul linkului al doilea il folosim sa poti diferentia in lista. La nivel practic se poate face ce vrei tu dar nu cred ca te mai descurci cu lista. De ceilalati nu mai zic :)
S-a facut un deployment azi dimineata, majoritatea problemelor semnalate au fost rezolvate + mici modificari.
1. La Instrumente de promovare, nu exista si Feeduri, pentru preluare automata a produselor?
2. Daca m-am inscris cu un domeniu, pot folosi codurile si pe subdomeniile acelui domeniu, sau trebuie sa inscriu separat si fiecare subdomeniu?
1. in urmatorul update apare feed, generare voucher, blocare/deblocare plati automat.
2. e suficient domeniul cu siguranta.
Voucherele generate vor primi un bonus (gen eMag)?
Vor avea cu siguranta dar nu stiu in acest moment sa ti spun in ce faza. Pe scurt, vor aparea clase de afiliati ( functie de performante ) si (probabil) ca aici va exista un sistem de bonusare diferit functie de clasa.
Știi cumva dacă va apărea și un api, înafară de feeduri?
da :)
Comisioanele se inregistreaza la ce interval in sistem? Daca e instantaneu inseamna ca am o problema :D
da mi un email/pm si spune mi care e problema :)
Putem sa avem, pls, mai multe sesiuni in acelasi timp?Citat:
Cineva este deja logat in aplicatie pe acest cont. Apasati continua pentru a intra in aplicatie.
[/COLOR]Ca un prim feed-back la beta afiliere-altex. Am scapam de grija dezaprobarilor anunturilor de catre Google. Acum nu stiu unde este problema la 2parale, la altex, la redirect insa astazi am activat 1200 anunturi ..doar 20 respinse ca erau 404. Restul aprobate. Prin 2parale.ro cred ca mi-ar fi dezaprobat vreo 800 din ele.
Salut Kidu,
Felicitari pentru lansarea programului de afiliere.
As vrea sa ofer si eu un feedback despre comenzile online pe altex.ro, deoarece daca nu se schimba nimic va influenta destul de mult conversiile afiliatilor.
Experienta mea cu altex.ro de acum vreo 2 sapt (prima comanda pe acest site, desi cumpar de pe internet de vreo 4-5 ani).
Aveam nevoie de mai multe gadgeturi pentru un concurs si cautand pe site-ul pe care comand in mod obisnuit nu le-am gasit pe stoc asa ca a trebuit sa caut in alta parte.
In cele din urma am ajus pe altex.ro unde le-am gasit pe stoc, am sunat totusi sa confirm ca exista numarul de bucati pe care il doream. Am primit raspuns afirmativ la telefon (desi eu intrebam daca sunt pe stoc sa le comand, doamna de la callcenter ma trimitea in magazin sa le iau....) si am procedat la plasarea comenzii.
Folosind google chrome am avut ceva probleme la vizualizarea cosului de cumparaturi corect dar m-am descurcat intr-un final si am plasat comanda ca guest, fara sa ma inregistrez. Dupa care am asteptat sa primesc proforma pe mail ca sa pot face plata (am selectat plata op). A trecut o zi, au trecut 2 si nimic. Nici mail nici telefon nici nimic, deja incepusem sa ma intreb daca s-a inregistrat sau nu comanda mea...... . Am sunat si in cele din urma mi-au gasit comanda dar au zis ceva ca nu se poate retrimite si m-au pus sa comand din nou....
Am comandat din nou, mi-au trimis in cele din urma o proforma (dupa discutii telefonice) pe care am platit-o si iar nimic....... Am mai asteptat vreo 2 zile si am sunat, comanda mea urma sa fie livrata dar in total silence....
Pana la urma a ajuns la mine, dar nu imi vine sa cred ca sistemul de comenzi online este cam in urma fata de concurentii directi.
Cam atat.
Sper sa discuti cu colegii de la comenzi si sa incercati sa puneti la punct un sistem de procesare/preluare comenzi mai profi.
P.S. Daca nu exista avantajul stocului si graba mea, dupa prima comanda esuata zburam pe alt site fara sa clipesc.....
Ma bucur ca am rezolvat o problema pentru CPC-isti :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mihai C: colegii de la Call Center sunt langa mine, nu am auzit nici macar odata sa trimita pe cineva in magazin, esti intrebat daca vrei sa preia ei comanda ta in cel mai bun caz sau iti spune in ce magazin sunt disponibile produsele. Datele de plata le primesti automat in emailul pe care l-ai folosit la comanda, identic trebuia sa primesti confirmarea comenzii tale, nu are nimeni de ce sa te sune, asteapta plata pentru expedierea comenzii. Ai facut plata, comanda este procesata si produsele ajung la tine, curierul te va suna la livrare. Tind sa cred ca ai gresit emailul la prima comanda. Problema cu chrome o voi semnala colegilor de la tehnic.
Aveti un typo "Afiseaza bannere in format standrad IAB cu oferte speciale pe care ALTEX le are pentru vizitatorii site-ului tau."
In alta ordine de idei, feed?