Parca aveai magazin, nu? Poti sa aplici un discount procentual sau unul pe valoare fixa. In exemplul tau este un discount procentual (15%). La fel de bine poti gasi discount de 30.11 lei.
Versiune printabilă
Inteleg. daca in exemplul de mai sus e un discout procentual, in exemplul asta cum e? :)
http://i.imgur.com/taNqu.png
nu ne intelegem.
discounturile sunt stabilite de cineva. vom afisa in site -10% sau -10 lei. de aici afisarea duala. acolo s-a hotarat afisarea gen -10lei dar calculul a fost gandit procentual.
daca vrei sa iti dau jumatate de dreptate, era mai potrivit sa afiseze -15% si nu valoarea sumei scazute. din pacate, la un anumit volum, nu mai e timp suficient ptr amanunte de gen.
Al dracu' de mica e rata de conversie fata de competitie!
Schimbati felul in care arata site-ul pe pagina de produs ca pierdeti bani si voi, dar si eu... daca continui :D
Spune mi mai exact ce te deranjeaza la pagina de produs, sau ce crezi ca merita imbunatatit
In momentul in care am implementat pentru un client aceasta pagina de produs (random) printre exemplele cu one column product page se afla si vechiul Altex, cu toate hibele lui - erau unele elemente foarte faine, cum ar fi felul in care era pozitionat si simbolizat butonul de add to cart.
Ce ma deranjeaza? Asa, la prima vedere:
- sidebar stanga incepand cu faptul ca exista si pana la faptul ca este imens. Rosu si galben sunt in combinatie culori extrem de tari si prea prezente pe pagina
- Descriere si Specificatii in taburi separate (de unde sa stie average user ca se deschide inca un tab?)
- Poza produsului foarte mica
- Fontul din h1 greu citibil (cred ca ajunge acel font doar in logo sau doar sa simbolizezi chestii importante / call to action)
- comprimarea grosolana a meniului de categorii
- GRI-ul pentru in stoc. C'mon, gri?!
- daca folosesti marimi diferite si suprascript pt pret, virgula aia e in plus din pret.
Acum ar mai fi chestii, dar pentru mine astea sunt cele care acum, in 5 minute, le observ. Pentru mai mult, serios vorbesc, va trimit factura. Insa cred ca ajunge sa va uitati in mare la avantaje/dezavantaje Flanco vs eMAG si vedeti cam unde stati. Flanco este extrem de curat, eMAG extrem de OK pe Call to action, related products, review.
Acum iti trimit vreo 200 vizitatori/zi, de test - pe chestii care stiu ca merg - insa daca conversia e la pamant, sorry, imi mut jucariile pe flanco.
Si mie-mi cam vine sa plec atunci cand sunt pe site la altex. Contrastul ala de rosu cu galben iti arde retina.
Pe langa design-ul care nu este foarte reusit, informatiile utile sunt ascunse (specificatiile tehnice) si la vedere este o descriere de multe ori prea scurta, spatiata aiurea, ce nu lasa impresia de profesionalism etc. Faceti o descriere personalizata pentru fiecare produs sau lasati specificatiile tehnice la vedere.
P.S. Sidebarul din stanga mai mult incurca.
multumesc, transmit feedbackul
Cautarea produselor merge foarte prost si irelevant. Cauta dupa "ipad mini" pe Altex si eMag. Sesizezi vreo diferenta la afisarea rezultatelor? Pe altex e un cosmar pana ajung sa gasesc produsul, la eMag mi le afiseaza primele, nu huse, accesorii si alte produse related. Eu sunt convins ca pierdeti foarte multi clienti datorita cautarii complet irelevante pe anumite produse.
Multumesc Croif, am notat.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
welcome! Altex Afiliere
Este necesar sa activati contul in emailul dvs, daca nu gasiti in inbox mesajul nostru, verificati si in Spam/Bulk. Dupa activare, in maxim 72h contul va fi aprobat si va puteti loga in sistem.
Aveti un sistem de ticketing pe butonul Suport, dreapta sus, puteti folosi si acest topic pentru sugestii.
Spor!
Ii dati public drumul asa cum e?????
diu1so: nu s-a nascut nici un program perfect din prima zi. Nu inseamna ca doar parerea ta conteaza, inseamna ca am tinut cont si de ea.
Asteptam si alte pareri si alte idei, programul Altex Afiliere se va dezvolta in continuare.
Salut,
Cont poaspat aici, primele impresii
- Popup ""Bine ati venit in sistemul de afiliere ALTEX. Speram intr-o colaborare de durata si profitabila!"" devine enervant si nu ii vad rostul sa fie afisat mai mult decat pentru prima autentificare cu succes.
- Pagina /TermsAndConditions este un dead end -pierzi contactul cu contul de afiliat
- Ceva erori la update date personale dar le-am semnalat prin interfata dedicata
Cheers!
@Serban
Sunt constient de asta si intuiesc motivele care au dus spre graba asta.
- apare doar la inceput
- nu inteleg exact ce pierzi, ai home pe logo.
- ok
Nu am gasit feedul de produse.
in urmatorul update apare feed, generare voucher si activare/dezactivare plati automate. Soon.
Acel pop-up nu apare doar la inceput, daca esti in cont pe Instrumente si apoi mergi pe Home ... iti apare iar acel pop-up...
ok, logout/login.
Nu merge scroll click pe logo.
Popup-ul este repetitiv.. rau :]
Se pierde headerul cu account status - poate asa a fost designul, nu stiu , adica asta :Ataşament 2337
seph: k
zimbru:
popup ul a fost dat la modificat.
am inteles, studiez.
Cristian, dar voi la Altex acolo nu aveti o echipa de testare, care testeaza totul inainte de a ajunge pe serverul live?
Parerea mea e ca cine citeste pe aici nu-si face o parere prea buna, daca ne lovim in pop-upuri si alte maruntisuri, ce se poate intampla cu chestiile mai delicate?
Rares, sunt si plusuri si minusuri, hai sa gasim problemele delicate.
Am generat un Banner grafic "oferte speciale" insa refuza sa-mi apara vreo oferta :D Iar la "Banner produse orizontal" nu afiseaza imaginile produselor.
exista un delay de cateva minute, insereaza codul si ai un pic de rabdare.
Tot astept si nimic inca ... :D
kidule, am pus un cod intr-un site (un banner vertical). e pus de ore bune. nu-mi afiseaza poze deloc. si e urat rau. in plus, bifez degeaba la categorii imi da tare anapoda. gresesc eu undeva? multam
Am generat un link si cand sa il accesez am primit urmatoarea eroare:
Citat:
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
Hai ca echipa de testeri avem. Se cauta programatori! :)
Cristian, recunoasteti ca v-ati grabit...
later edit: pavelarcana, pana la comisioane mai e.
Așteptăm și primul comision aprobat. :)
lol. pavelarcana iti dau eu un link, ai ceva de cumparat? :)
pavelarcana: Sunt deja aprobate.
irealx: m-ar ajuta un ticket din suport cu cateva detalii.
rares: nu pot sa vorbesc in numele tuturor.
No, vedeți să deja s-au aprobat. Aștept să se aprobe și în contul meu. :D
Acum merge nu mai da eroare, a dat prima dat pe un link generat.
Eroare: Marchez mesajul ca citit, la un refresh mi-l pune la loc ca necitit.
daca se poate si la tichetul de suport sa apara "mesajul a fost transmis" sau orice altceva. am dat un mesaj si nu s-a intamplat nimic. O fi fost transmis?
pavel: am vazut, rezolvam.
bogdan: modificam, testam.