Mar era si timpul sa (te) ataci. Da, imi e prieten in primul rand. Iar la intalnirile 2Parale am specificat ca imi e si angajat. N-ai cum sa stii lucrurile astea, deci ignor prostiile pe care le-ai scris. Poate era mai bine sa nu te bagi din moment ce nu stii ce se intampla, tragi concluzii doar de pe ce ai "sapat" - lucru care era evident, la vedere si pe care uimitor, "sapand", l-ai descoperit.
Well, se pare ca pana acum site-urile stau destul de bine la cautari, teoriile tale de pe .com nu prea tin. Iar legat de vesica dezbatere intula despre programare vs. SEO, n-are rost sa imi explici ca taguri <strong> neinchise or sa il penalizeze. Site-urile merg deja pe un an de zile si nu au nici o problema. Ai un fix, trec peste.
Poate iti actualizezi informatiile privind SEO in .ro, ceea ce zici tu tine de .com.
Restul afirmatiilor sint fix cum le-ai cataogat "romanian style". Mi se pare ciudat sa vezi pe altul, dar sa nu te vezi pe tine. E precum proverbul ala "Râde ciob de oală spartă".
Kidu, nu stiu daca iti dai seama, dar Boerescu daca ar fi vazut ceva negativ in ceea ce am facut ... acum nu mai colaboram (ptr. ca nu sint angajat, colaborez) cu 2Parale. E dreptul tau sa nu crezi, nici nu cred ca vrea cineva sa crezi ce zic eu sau el.
Ce mi se pare curios e ca cei "prejudiciati" si care au comentat pe topicul asta sau pe faimosul blog, nu sint in 2parale sau daca sint nu castiga nici macar 3 lei. Deduc deci ca rostul discutiilor tine de carota ieftina si de senzational evident. Trolling?
Exista cineva prejudiciat pe bune de faptul ca am acoperit in 2010 o nisa, pe o piata goala, cu niste domenii facand research "aka date confidentiale"? Daca nu sint va rog sa limitati carota, ptr ca multi vorbiti fara sa stiti ce.