Wait...despre ce vorbim noi aici?
Eu ii dau advertiserului clienti el imi da comision. Ce anume vreau sa iau fara sa ofer nimic inapoi?
Versiune printabilă
Si care e logica? Sa ma multumesc ca imi da 50% si sa fac eventual plecaciuni pentru bunavointa asta?Citat:
Si sa intelegi ca nimic din toate astea nu conteaza, conteaza doar cat e de eficienta campania per total pentru tine.
Observ ca te gandesti doar la magazine!
De ce nu intelegi ca si pentru afiliati e un business, au cheltuieli, munca, timp. Nu facem afiliere ca ne place sa scriem pe bloguri.
Care sunt costurile pentru un magazin cu traficul din afiliere?
Zero! Plateste la conversie, nu are riscuri!
Nu stiu daca mai procedeaza cineva asa, dar PC Garage au avut o idee buna oferind un discount pentru comenzile fara operator, care poate fi un incentive bun pentru client. Daca nu profita de oferta, probabil ca oricum n-ar fi comandat online.
http://i.imgur.com/MC8wV8r.png
@Tom chestia e cat se poate de logica. Daca vrei sa faci afiliere ca advertiser trebuie sa gandesti ca un afiliat si sa actionezi ca aff manager/advertiser/cum vrei tu sa-i spui.
Nimeni nu te impinge sa intri in afiliere. Poti ramane pe afara linistit ca nu exista nici o impunere pentru nimeni. Daca vrei sa ai rezultate faci ce trebuie, altfel nu are rost.
Cand o sa avem asa ceva si in ro Pay-per-call - Wikipedia, the free encyclopedia atunci poti afisa nr de telefon si pentru afiliati. Pana atunci nu faci nimic cu afisarea nr de telefon in magazin pentru traficul afiliat.
Ca sa vinzi prin afiliere iti trebuie afiliati care sa-ti trimita trafic. Nimeni nu-ti trimite trafic care nu converteste online. Poate or sa faca un test o vreme dar nimic pe termen lung. Sunt si situatii in care iti permiti sa pui nr de telefon unde vrei tu. Cand ai un brand puternic si stii ca brandul vinde atunci poti face multe iar afiliatii tot o sa te promoveze. Vezi cazul emag care la cate porcarii au facut de-alungul vremii, porcarii demonstrate cu dovezi, tot au afiliati care-i promoveaza no matter what.
E clar, nu citesti ce scriu, pui @Tom, dar raspunzi pentru altii.
@ Alex, idee buna, dar nu a fost creata pentru afiliati, cat exact datorita faptului ca romanii prefera sa comande prin telefon = customer service = costuri mari, inutile in foarte multe zile. Gandestete de ex la BF, daca majoritatea comandau pe telefon, de unde oameni? Ii angajezi pentru 2 zile si dupa ii dadeai afara? Imposibil.
Iar daca toti fac asa, reducere pt comanda online, atunci ei trebuie sa ofere % la afiliat si reducere la comanda online, ambele sunt costuri care maresc pretul!
Ai ales un produs scump, nu se sesizeaza diferenta, dar, sa presupunem ca asta era o rochie, sau o pereche de sandale:
http://s21.postimg.org/x4dsr3bhj/Router.png
Acum reformuleaza partea cu: Daca nu profita de oferta, probabil ca oricum n-ar fi comandat online
off: La cate action call are pagina asta, pentru mine, user cu experienta in shopping este super obositoare. Am prea multe optiuni sa fac nimic. Asta ca tot am facut print screen si ma uitam la pagina = haos complet.
Off: 2Parale promoveaza un clip in colaborare cu Marketizator, pun link-ul si aici in cazul in care nu au toti cont la 2P sa vada clipul:
99 de idei care iti pot mari rata de conversie-partea 1 - YouTube
Citat:
Rata de conversie este "Sfantul Graal" a oricarui site de comert electronic. Pana la urma, nu conteaza cati vizitatori ai, ci cati vizitatori cumpara de pe site-ul tau. In acest material poti vedea 25 din cele 99 de idei aplicabile imediat, prin care poti optimiza rata de conversie a oricarui site.
@mike fa un rezumat , nu pot digera deodata 99 de idei
Citat:
Oamenii au mai multa incredere in alti oameni ca ei
Citat:
cuvintele au foarte mare putere daca le folosesti bine
Sa anunti un magazin cand are un bug undeva in site, sau cand un banner trimite gresit sau nu se afiseaza, sau o problema intr-un feed. Poate reteaua/programul are o problema de care foarte probabil nu stie.
Cand anunti chestiile astea, cand iti pasa de ce se intampla cu partenerii tai, cand dai un feedback cu niste chestii care ar fi bine sa existe pe viitor, ca te-ar ajuta si pe tine si pe magazin poate si reteaua/programul. Sau poate un like/share/tweet la un articol interesant scris de 2P sau de Kidu sau de cineva din afara, astfel ajungand si la niste ochi care citind se "lumineaza".
La asta ma refer eu cand zic ca iei(adica te folosesti de ecosistem si-ti contruiesti o sursa de venit) dar nu dai nimic inapoi (nu ajuti cu nimic cresterea sau schimbarea in bine a nimanui).