Pescare, ai gresit exemplul.
Eu sunt platit de tine sa-ti aduc clienti, pentru diverse produse. Tu intr-o zi ai o oferta de peste (sturion). Pestele nu este gratuit, dar din cauza ca a plouat rau si angajatul tau a scris pretul cu un marker ieftin, de la ploaie s-a dus partea cu 50 ron (din 500 ron/kg) si a ramas 0ron/kg.
Eu imi fac treaba, asa sunt eu, serios, iar in ziua respectiva ajung la tine in magazin 100 de clienti (adusi de mine) care vad ca pretul la peste, este de 0 ron. Unul dintre ei ma suna pe mine, frate astia au sturion la 0 ron! Daca asa au afisat, asa este, e posibil sa fie o greseala, o promotie, un concurs, e posibil sa fie stricat, etc, dar intrebati si voi, vedeti "ce si cum".
Tu nu-l vinzi la 0 ron, logic, este o greseala, dar ma dai afara?
Vrei varianta scurta?
Corect. Market Online face SEO, adauga produse in avans, pentru indexare si trafic. (Cu siguranta NU au auzit de status hidden:) ) Au uitat de stoc! greseala lor.
Dar e greu sa-ti recunosti greseala, asa ca dai vina pe "cineva".
Voi va inchipuiti ca cineva procesa o comanda de 0 lei? NU. Vorbim vorbe? (De la MO am avut o singura comanda in viata mea si si-au batut joc de mine, asa ca nu vindeti castraveti la gradinar:) Nu intru in detalii, fiecare afacere cu smecheriile ei.)
L-au eliminat din razbunare, exact ca si evomag pe lovelife, iar 2parale se uita pe TOS, dar doar cand e vb de afiliati, pentru advertiseri nu se uita nimeni:)
---------------------
Am impresia ca cineva ii invata gresit ce inseamna content marketing. Reputatia negativa este content marketing, dar se face inteligent. Ce fac ei acum este doar ... GRESIT!
Sau pur si simplu le place scandalul, le plac cartonasele rosii, le place sa renunte la parteneri, ca doar nu este criza, au vanzari record si se pregatesc de BF.
Din pacate pentru ei, atat lovelife cat si "baiatul cu MO" stau pe bara doar 2 etape si au din nou drept de joc! Dar cand vine vremea, au si ei ceva de spus!
---------------------
Hai, la afiliere!™