am intarziat si eu cu cererea de plata , dar au intrat luna urmatoarea ambele facturi :) ceea ce e fair
Versiune printabilă
am intarziat si eu cu cererea de plata , dar au intrat luna urmatoarea ambele facturi :) ceea ce e fair
Si eu am intarziat luna trecuta cu cererea de plata, luna asta am depus la timp, asa ca am primit acum doua zile in cont, banii pentru ambele luni. 2Parale sunt corecti si asta apreciez cel mai mult.
Eu luna aceasta am trimis chiar inainte de 14 si tot nu mi-au intrat banii...
@Stefania - nu am intarziat cu cererea, pur si simplu m-am incurcat cu paginile anexei, dar am fost asigurata ca e totul ok ca ulterior sa mi se spuna ca nu mai e ok. Nu, din punctul meu de vedere 2parale nu au fost corecti cu mine in aceasta problema.
Nu e ok ce se intampla la 2Parale, am senzatia ca la suport vorbesc cu roboti nu cu oameni. Primesc raspunsuri generale, predefinite chiar daca intrebarile mele sunt punctuale.
Am observat chiar daca fac cererea de plata inainte, pentru a fi sigur ca primesc banii in luna curenta, perioada pana la aprobare dureaza mult, astfel incat, in cazul unei erori, greseli, nu mai ai timp sa refaci in timp util si depasesti data de 15.
Rog pe cineva de pe forum sa imi spuna daca a primit notificare prin email (nu blog, newsletter) cand s-a schimbat adresa 2Parale?
Dupa ce am sesizat aici in jumatate de ora am fost anuntat prin email ca se face transferul
Da, si mie mi-au dat cu flit. Nu eram asa furioasa daca mi se spunea de la inceput ce si cum, dar sa spui ca e ok si ca voi primi plata ca dupa o saptamana sa te sucesti la 180 de grade mi se pare lipsa de bun simt. Le spun si pe aceasta cale ca nu renunt si vreau plata sa fie efectuata luna asta, am facut cererea pe 14 august, am trimis anexa semnata, astept plata. In plus, astept si scuze din partea persoanei care m-a mintit, macar asa de bun simt.
Tot timpul am mers pe ideea ca 2Parale e altfel, esti tratat corect, e diferit fata de ceea ce vezi in mod obisnuit...
Fiecare comision adus are in spate munca si e normal sa vrei sa fii platit la termen si nu peste o luna!
De cand s-a introdus noul sistem automat de plati, speram ca va fi o schimbare in bine, dar pentru mine nu a fost.
In continuare in contul meu la plati apare "Status: Pending confirmation from 2Parale" chiar daca cererea mea initiala de plata a fost facuta pe 12 august si factura refacuta pe 15.
Voi ati primit notificare prin email (nu blog, newsletter) cand s-a schimbat adresa 2Parale?
Nu am primit nici o notificare cand si-au schimbat sediul. In niciuna din cele doua dati.
Si eu am fost frustrat de modul in care sunt procesate cererile de plata. Nu sunt genul paranoic, dar deja nu mai pot sa cred ca se datoreaza schimbarii sediului / procedurilor interne / lipsei de personal. Dureaza de prea mult timp. Asa ca nu poate sa nu-mi treaca prin minte ca aceste amanari se fac intentionat, pentru beneficiul exclusiv al 2parale vis-a-vis de cashflow.
Nu uitati ca au avut loc schimbari la nivelul actionariatului de cateva ori. Astea de obicei vin si cu schimbari pe partea de strategie de business, dar si pe zona de customer service, de care ne lovim noi in jurul datei de 14.
2Parale suport: Atunci cand a fost schimbata adresa, a fost trimisa o notificare catre toti afiliatii.Citat:
Nu am primit nici o notificare cand si-au schimbat sediul. In niciuna din cele doua dati.
Si eu stiu ca nu s-a trimis. Ma deranjeaza cand te minte cineva pe fata! Puteau pur si simplu sa imi spuna ca imi vor plati peste o luna, ca a fost o neintelegere si cu asta basta! Nu era nici o suparare!