E al 3-lea comision modificat: Ataşament 2483 , deci asa se explica: Ataşament 2484
Sper ca isi vor da seama la timp ca merg pe un drum gresit cu astfel de practici.
Versiune printabilă
E al 3-lea comision modificat: Ataşament 2483 , deci asa se explica: Ataşament 2484
Sper ca isi vor da seama la timp ca merg pe un drum gresit cu astfel de practici.
Altii fac de luni bune chestia asta si pare sa nu se schimbe prea multe :) Solutia: nu-i mai promova. Poate n-o sa-i mai promoveze nici altii si atunci isi vor da seama ca n-au facut bine ce-au facut
F64 intra in 2p, nice move.
Salut,
sunt relativ nou in 2parale ca afiliat. Am o intrebare si va rog daca aveti un raspuns sau o indrumare: acum 2 saptamani mi s-a aprobat un comision de 22.18 RON din data de 21 Martie , dar nu a fost achitat de advertiser si suma nu apare ca platibila, ce as putea sa fac in acest sens ? E o practica des intalnita ?
Merci!
merci avram; 2 luni... :)
da da, dar totusi 2 luni mi se pare cam mult. merci de raspuns Serban
E bine venit, dar am citit "Termeni si conditii" si am remarcat:
Contrazice ideea de afiliere, tu degeaba plasezi cookie ca afiliat, degeaba vine de pe site-ul tau, daca e deja client silver/gold nu mai primesti comision.Citat:
nu se acorda comisionul de castig afiliatului pentru comenzile plasate de catre clientii F64 care fac parte dintr-un program de fidelizare (clienti silver/gold, distribuitori, etc)
In domeniul foto-media, probabil cele mai mari comenzi pe site le fac clientii vechi (de asta ii si numesc silver/gold), ai un aparat, apoi vrei obiective si tot asa...
E doar o alta strategie de a evita plata comisioanelor, odata ce ai generat o vanzare valida prin cookie 2Parale ar trebui sa primesti si comision.
Faptul ca este f64 este un site foarte cunoscut, corelat cu procentul mic oferit de 2% (Altex 3%, Emag 3%) si ca nu primesti comision pentru "clienti silver/gold, distribuitori, etc" (sunt curios etc ce inseamna, poate fi orice) nu mi se pare o campanie care sa merite promovare.