@Rares - eu abia astept sa-l respinga, va iesi cu scandal.
Versiune printabilă
@Rares - eu abia astept sa-l respinga, va iesi cu scandal.
99% e ca si respins :) sunt curios cu cine faci scandal sau ce reclami?
Al meu cel mai vechi e din 9 decembrie.
Ce imi place, in schimb, este ce afiseaza ei acum:
"Comisioane respinse in Jan 2012 (numar) - 1% din comisioanele inregistrate" Oau... Pai daca tu nu aprobi/respingi comisioane, e si normal...
Nu prea ai ce face daca iti anuleaza comisioanele... eu am avut toate comisioanele anulate de Black Friday si am trimis mesaj si celor de la 2P pentru o explicatie.. raspunsul a fost simplu, nu se pot baga peste ei... daca nu imi convine, sa promovez alte campanii....
Decizia e destul de clara.
Am inteles ca din ianuarie toate contractele intre 2P si advertiseri s-au schimbat, in bine si pentru afiliati.. ma intreb cum de evoMag mai este inca in sistem??
Ei au impresia ca pacalaesc pe cineva. Nu-si dau seama ca afiliatii ce sunt in sistem de cel putin cateva luni de zile stiu foarte bine cu cine au de-aface si ce le poate pielea.
Aici chiar esti "obraznic", dupa ce ca au redus preturile atat de mult, de unde vrei sa-ti mai dea si tie comision :))
Eu unul nu am simtit nicio diferenta. Voi?
La evomag am si eu 2 comisioane din decembrie.
Eu am observat o mai mare implicare din partea celor care au devenit parteneri VIP si Premium. Cel putin 3Suisses a ajuns sa aprobe leadurile/vanzarile la cateva ore dupa inregistrarea in sistem... Bravo lor!
Sa inteleg ca evoMAG nu sunt tocmai apreciati de catre afiliati, mai am ceva comisioane inregistrate la ei si chiar ma gandeam sa-i promovez mai puternic deoarece convertesc destul de bine, totusi sper sa nu umble cu smecherii pentru ca se vor face de cacao si o sa ajunga sa trimite mail-uri cu explicatii si va fi prea tarziu, eu ii mai pasuiesc cateva zile.
ALTEXUL si Media Galaxy aproba foarte rapid si sunt seriosi ...
Salut,
Comisioanele nu s-au procesat automat asa cum este normal din cauza unei erori interne pe care o vom rezolva in acest weekend.
Cat priveste comisioanele de acum, se va finaliza situatia fiecaruia in acest week manual.
@Dragos: Pana acum am colaborat ok, nu trebuie sa iti faci probleme.
@All: Imi cer scuze pentru acesta intarziere, este vina noastra, pana luni lucrurile reintra in normal.
Personal va astept la sediu pentru a verifica impreuna autenticitatea acceptarii comisioanelor oricand incepand de luni.
Nu ezitati sa ma contactati personal pe m@evomag.ro sau 0733.966.256
Va multumesc.
Patrascu Mihai