La fel si eu acum cateva minute:
Ai inregistrat un comision de 8.710000000000001 RON in campania Fashion Shoes
Versiune printabilă
Hmm, ciudat ca se repeta situatia asta. Am notat, investigam. Merci de heads up, guys!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am rezolvat aceasta problema. Daca se mai intampla cumva sa inregistrati comisioane cu prea multe zecimale :) stiti unde ma gasiti.
Thanks!
@tetele se pare ca nu ai rezolvat problema :). Doar ce am prins eu un comision cu multe zecimale (15 mai exact).
Am si eu o intrebare pentru cei care au inregistrat comisioane de la evomag in ultima perioada, vi s-au aprobat comisioanele? daca da, la cat timp dupa inregistrarea lor? Intreb pentru ca daca va uitati in campania evoMAG veti vedea ca cel mai vechi comision neprocesat este de acum 3 luni (si sunt aproape sigur ca este vorba de comisionul inregistrat pe unul din site-urile mele, mai exact de pe 5 decembrie 2011).
Am si eu unul din 8 dec la ei... nu-i bai ca-l anuleaza oricum (cica au sistem automat de procesare a comisioanelor dar care nu functioneaza din nefericire)... mai nasol e cand ai comisioane aprobate si neplatite de un an de zile .
cred ca s-a mai discutat insa: pot face campanie adwords pentru un site de afiliere? adwords-ul il fac pt brand, deci nu keyworduri cu produsele de pe site.
"In primul rand insa, recomandam Afiliatilor sa ia legatura cu Furnizorii atunci cand vor sa ii promoveze prin AdWords (mai mult decat in cazul altor metode), sa ii intrebe daca sunt de acord si chiar sa ajunga impreuna la o politica agreata de promovare, in avantajul ambelor parti."
deci daca nu vreau sa promovez nici un furnizor ci doar site-ul meu, atunci e in regula sa folosesc adwords.
+vedeti ca nu va merge pagini cu termeni si conditii: http://www.2parale.ro/home/termeni
Dragos, si eu am unul din 20 decembrie. Cum spunea avram, ma astept sa-l respinga...
Celor de la evomag le-am scris de 3 ori in ultima luna sa-i intreb de porblemele din feedul de produse (genti laptop) si nu s-au obosit sa raspunda...
am si eu com in asteptare in decembrie la evomag, le am scris si eu si cei de la 2p, nici un semn.
mai dragute sunt cele 60 comisioane din decembrie care nu sunt platite, sau cele (cateva) din noiembrie? :)