asta nu-i bine deloc. intreb mai departe si revin cu o explicatie. mersi mult!
Versiune printabilă
In legatura cu postul precedent, legat de faptul daca v-au intrat banii in cont (in cazul in care ati facut cerere pana in 15 iulie, iar aceasta a fost aprobata), am trimis mail si am primit urmatorul raspuns:
Citat:
Toate cererile de plata sunt la contabilitate in curs de finalizare.
Veti primii banii aferenti acestei perioade de plata cat mai curand.
Legat de spamul pe care l-ati primit de la Bioportal trebuie sa va anunt ca nu-i de la noi. Exista o colaborare cu o firma ce detine listele respective si ei trimit mailurile, dar s-au dat asigurari ca nu se face spam si ca adresele sunt adunate natural.
Am propus ca sa se renunte la serviciul asta pe viitor.
Multumesc inca o data pentru atentionare.
Am precizat ca pare facut in numele vostru. Sunt mai multe firme de marketing direct care pretind ca adresele sunt adunate natural (adica cumparate in bulk :D ), dar adresa pe care am primit spam-ul este o adresa specifica pentru un anumit serviciu pentru clientii nostri si care nu a fost folosita pentru altceva sau listata public, de aceea te-am si atentionat.
Poate cineva sa verifice daca i se deschid link-urile 2Parale, din click pe promo tools pe un Ipad?
Folosesc un iPad mini (nu exista setari de restrictii pentru browser), am incercat mai multe site-uri si nu imi deschide nici un link. E valabil doar pentru 2Parale, alte linkuri de afiliere functioneaza ok.
Cum ar putea sa existe liste de e-mail-uri "adunate natural", la firme care se ocupa cu mass-maliling?
Adica au fost vreo cateva sute de mii de oameni care au zis: "Dragi baieti de la mailo.ro, cand agatati vreun client, dati-mi si mie cate-un e-mail, poate ma intereseaza".
Trebuie sa fii foarte "ingenuu" ca sa crezi asa ceva. :)
E un deserviciu enorm pe care-l faci unui brand, alegand o modalitate de promovare de felul asta.
E deja dovada de lipsa de respect fata de publisheri! Au trecut 11 zile de cand am trimis cererea de plata, au aprobat-o si se asteapta in continuare transferul banilor. Se pare ca aceasta asteptare depaseste limitele bunului simt si al respectului. Bun, inteleg ca s-a trecut la o alta platforma, dar asta ar trebui sa grabeasca intreg procesul, nicidecum sa-l incetineasca ... Ce e de inteles e de inteles, suntem oameni, nu e nicio problema!
Adica un publisher trebuie sa inteleaga faptul ca trebuie sa depuna un anumit act pana la sfarsitul unei anumite zile pentru a ajuta firma de afiliere, insa firma nu prea intelege ca are si ea un deadline pe care nu si-l respecta din varii motive. Devine din ce in ce mai putin credibil 2parale! Cel putin asta este concluzia mea, si o spun cu o oarecare parere de rau, deoarece ii cunosc inca de cand au intrat pe piata din Romania, de la punctul 0 al business-ului.
Pentru ca imi doresc si mereu mi-am dorit performanta in toate domeniile de dezvoltare ale online-ului romanesc, sper ca aceste situatii sa nu se mai repete, pentru ca, cu siguranta si alti publisheri vor incepe sa isi piarda increderea intr-un sistem de afiliere destul de bine pus la punct si care are la baza o idee de viitor foarte frumoasa. Ar fi pacat ca, dorind sa se implementeze chestiuni utile, sa se piarda pe partea de credibilitate si de parteneriat.
E foarte avantajos pentru 2parale, nu mai au nevoie de credit la banca, platesc un sediu nou foarte frumos fara sa aiba nevoie sa se imprumuta, rostogolesc platile catre afiliati si presupun ca platile lunare catre afiliati inseamna macar 100.000 euro si daca tot ii amani gata banii de vilaCitat:
Luna trecuta ai trimis solicitarea dupa data de 14?
Chiar sunt curios daca data de 14 este fixa si orice cerere inregistrata dupa ea este programata pe luna urmatoare.
Ma refeream dpdv al "birocratiei" celor de la 2P: daca vin eu, de exemplu, ca PFA strain [caz real :)] si vreau sa retrag castigul facut prin ei pe .ro, la ce treapta/categorie de impozit ma vor incadra? Am o senzatie ca la cea mai defavorabila, totusi sunt curios de inca o parere. Multumesc pt.raspuns.