dintre toate parca evomag a stat cel mai rau. vad inca plina oferta lor de BF, putine produse vandute.
n-am reusit sa-l prind nici macar 5 min up, dar Patrascu a avut grija sa ne certe pe mine si pe Serban cum ca vorbim numai de rau. ce chestie..
Versiune printabilă
dintre toate parca evomag a stat cel mai rau. vad inca plina oferta lor de BF, putine produse vandute.
n-am reusit sa-l prind nici macar 5 min up, dar Patrascu a avut grija sa ne certe pe mine si pe Serban cum ca vorbim numai de rau. ce chestie..
Merci.. Ai dreptate. Eu ma uitam doar la click-uri, si era 0 :) Dar m-am uitat si au fost ceva vanzari, de fapt a fost a 2-a zi cea mai profitabila pt mine, desi au fost mai multe vanzari, valoarea totala a fost mai mica. Intr-o zi am avut cu cateva comisioane mai putin, dar cu vreo 20% mai mare valoarea. Probabil lumea a cumparat rapid ce era la reducere, n-a mai stat sa caute si alte chestii.. Oricum, astept sa se centralizeze, sa vad o rata de conversie, etc... Ma bucur ca n-am investit nimic in black friday. Doar 10 min cat am facut un banner, atat :) N-am avut timp, dar acum ma bucur ca nu m-am chinuit prea tare, avand in vedere ca multe site-uri au fost picate... Desi eu oricum nu mizam pe IT mai deloc, dar si pe carti si fashion au picat site-urile nitel :)
Decat click-urile sunt afisate cu intarziere sau si vanzarile?
Intrebare pentru afiliati: cate nise promovati activ si cam cate magazine din fiecare?
Acum cu BlackFriday mi-a devenit si mai clar ca mai bine m-as focusa pe un domeniu de baza plus ceva de backup, dar fara sa investesc prea mult, doar cat sa nu-mi pun toate ouale in acelasi cos.
Iar pana acum vreo luna mi se parea natural sa incerc sa promovez fiecare magazin dintr-o nisa, pe principiul ca nu stii de unde sare iepurele. Insa tot Black Friday mi-a aratat ca cel mai important cand alegi un magazin este calitatea oamenilor din spate, cei cu care comunici.
Astfel, un test foarte bun inainte de a incepe sa promovez o campanie ar fi sa ii stresez putin cu mesaje si cerinte sa vad cum reactioneaza. Daca nu raspund deloc, vezi Quickmobile, Debo, Flanco, forget it!
Asadar, sunt curios cum vedeti si voi aceasta dualitate: incercarea de acoperire a categoriilor/nisei vs. focusul pe nisa/cateva magazine.
Anul acesta, tot ce a tinut de IT C a mers mai mult decat prost. Cel mai probabil au zis: bai daca ne vin 300.000 vizitatori din toate surse, e imposibil sa nu cumpere macar vreo 10.000, chiar daca noi nu am facut reduceri semnificative. La anul probabil va fi tot la fel, doar ca vor avea cu 30% mai putin vizitatori, multi dintre cei care le-au trimis vizitatori lecuindu-se inca de anul acesta.
Fashion-ul a mers fapt fiind ca femeile sunt mari cumparatoare. O sa mai treaca inca vreo 4-5 ani pana sa intelegem si noi ce inseamna Black Friday.
simplu ...te duci in campanii , le aranjezi dupa comisione si cele care sunt pe primele 3-4 pagini merita efortul... eu ii testez si pe astia mici si noi, ca mai sunt unii care merita
A ajuns pe mail "[2Parale] Oferta Black Friday pe www.libris.ro"
Pacat ca azi e deja 24.Citat:
In plus transportul pentru orice comanda este de DOAR 4.99 lei pentru orice locatie in tara, indiferent de metoda de livrare aleasa.
Oferta este valabila din 23 noiembrie ora 00:00 pana la 23:59:59.
o gramada de clickuri spre flanco. cu placere!