Cum fac sa nu mai primesc email de fiecare data cand se modifica comisionul sau recurenta?
Versiune printabilă
Cum fac sa nu mai primesc email de fiecare data cand se modifica comisionul sau recurenta?
Nu poti. Din ce-am citit eu, singura varianta e sa iesi din campanie. Parca asa scrie in footer-ul mailurilor primite
Imi poate spune si mie cineva cum pot vedea doar campaniile pe baza de lead din directorul de capmanii?
Multumesc!
Exact ce zice si tymbark. dead end! nu se poate. intreaba 2p sa te convingi
Nu cred ca se poate. Dar au scris un post pe blog cei de la 2parale cu o lista de campanii cu lead-uri. Probabil au mai aparut si altele intre timp, dar mai mult ca sigur pana la data postarii, alea din lista erau toate.
Hai ca am gasit eu o metoda, nu stiu cat de eficienta e, dar pana apare altceva:
Intrati in directorul de campanii si dati cautare dupa cuvantul "lead" (dreapta sus, in casuta de cautare). Or sa va apara majoritatea campaniilor ce platesc sau au platit si pentru leaduri.
Pentru mine iChallenge-ul intre super-afiliati si afiliati s-a cam dus, o raceala puternica m-a trantit la pat de vreo 3 zile si ma zbat sa ajung la birou ca sa mai pot lucra cate ceva, sper sa ma revansez la urmatoarele 2 challenge-uri. Interesant e ca un super-afiliat depaseste azi 200 de comisioane generate si-mi confirma intr-un fel ceea ce am spus la startul challenge-ului, primii super-afiliati cu o media de 35 comisioane/zi, iar afiliatii cu o medie de 15/zi. Vad ca la afiliati se da lupta stransa intre primele 5 locuri, nimic nu e decis, important cred ca va fi startul din spatamana viitoare, un start bun poate garanta un loc in top 3.
Voi ce parere aveti, daca mai sunt persoane implicate in acest challenge, daca nu, si spectatorii trebuie sa-si fi format o parere si cred ar fi interesant sa vedem ce au de spus si cei de pe margine. Astept.
cica Vola a crescut fain de tot Deloitte technology Fast 50 in central Europe. in acelasi timp in afiliere sta cam asa Comisioane respinse in Sep 2012 (numar) 56% din comisioanele inregistrate nu-mi pot da seama
O sa poti in curand. Deocamdata nu este disponibil acest feature.
Astfel de notificari nu sunt optionale. Este important (din punctul nostru si al advertiserilor de vedere) sa primesti aceste notificari, pot determina decizii ale tale de a promova sau nu o campanie in continuare.