Eu am cumparat de mii de lei de la emag cu propriul meu link. :))
Versiune printabilă
Eu am cumparat de mii de lei de la emag cu propriul meu link. :))
O dati in balarii... Ce credeti ca eMag e politistul afilierii sa va caute la IP?
Am vazut ca multi cereti detalii pentru comenzile anulate. Ati avut vreodata conversii anulate pe motiv de IP sau, v-a acuzat vreodata cineva ca va indemnati rudele/colegii sa cumpere prin link-ul de afiliat?
Si in primul rand nu e vorba de eMag. Afilierea e altceva decat un sistem de discount, nu se acorda comision pentru comenzile proprii! Ce nu e clar?
Si azi e comision de 1%? caci eu nu asa am inteles din politica lor.... Si am prrimit doar 1% !
Atunci scuzele mele, eu am inteles ca numa vinerea e 1% si ca se iau in considerare clickurile incepand cu miercuri noaptea-joi prima ora..
Pe mine nimic nu ma mai mira la eMag. Uite ca unii deja stiu cifre "din interior" despre ce va fi.
uberdealz .ro/black-friday-2015/
Sa vedem daca se adeveresc preturile. Daca da, atunci e clar.
Lista aia cu produse și prețuri circula pe mai multe forumuri de aseara.
N-am facut nimic special pentru BF anul asta, insa o rata de conversie atat de mica la eMag nu am vazut niciodata.
La voi cum merge?
Nu trage inca concluzii :
"Salut,
Iti multumim pentru promovarea masiva a ofertelor eMAG si a evenimentului Black Friday!
Datorita numarului foarte mare de comenzi inregistrate intr-un timp foarte scurt, afisarea comisioanelor in platforma Profitshare este intarziata.
In urmatoarele ore informatiile urmeaza sa fie actualizate in contul tau de afiliat.
Iti multumim pentru intelegere!
eMAG"
Probabil va fi un "update" masiv dupa ce serverele se racesc unpic.. :)
52% din vizitele de astăzi vin de pe mobil – este prima zi din istoria eMAG în care vizitele de pe mobil le depăşesc pe cele de pe desktop.
Interesant este că cele mai multe conversii vin din aplicația mobilă, apoi din site și apoi din varianta mobilă a site-ului.
Am inteles ca de pe aplicatia de mobil nu se inregistreaza comisioane, dar au in plan sa o faca.
Despre eMAG și Black Friday – nwradu blogCitat:
Cât despre aplicația de mobil și faptul că nu se înregistrează comisioane pentru achizițiile făcuta prin ea, cei de la eMAG au spus că după Black Friday vor face specificațiile pentru implementarea acestui sistem (ceva cu deep linking și transferarea sesiunilor) și vor lucra la el, o actualizare în acest sens fiind programată pentru T1 2016.
Exista un grup pentru afiliati, pe facebook https://www.facebook.com/groups/proafiliere/ in care activeaza si retelele :) si advertiserii :)
Mai ameninti ca dai oamenii afara din el cand nu sunt de acord cu tine sau te-ai maturizat intre timp?
Nu am foarte multa experienta in sisteme de afiliere, dar am o intrebare ce ma macina: in Profthshare, comisioanele nu se inregistreaza automat? Le adauga un gagauta dintr-o lista .csv? De ce rahat nu s-au inregistrat pana acum si "se actualizeaza in urmatoarele ore"?
Ba sunt automate. Insa a fost marita perioada in care ele se afiseaza, setarea care face ca ele sa apara la un anumit interval in conturile afiliatilor, tocmai ca prin aceasta modificare a intervalului in care sunt analizate comisioanele si clickurile si tot ce tine de procesul asta, sa se actualizeze cat mai rar. Asta inseamna o incarcare mai mica a serverelor.
Intrucat traficul pe serverele Profitshare sau eMAG, indiferent de care vorbim, este foarte mare astazi, in principal, este o masura buna de a scadea incarcarea cu procese care trebuie rulate in mod automat prin cresterea valorii la care ele sa aiba loc.
Exemplu pur teoretic: daca pana mai inainte se rula procesul de afisare al comisioanelor la fiecare 10 minute, ca sa se scada incarcarea serverului se va rula aceasta comanda la ... 6 ore. Ceea ce inseamna ca in lco sa fie incarcat serveru cu inca o comanda la fiecare 10 minute, doar la 6 ore va fi ceva pe langa acel mult trafic care are nevoie de resurse ca totul sa fie mentinut in limite de normalitate.
Am priceput, mersi pentru explicatia detaliata.
Acum ramane doar sa vedem diseara cate cookie-uri au scapat dupa:
- anularea lor prin aplicatia de mobil
- anunturile promovate de ei pe Fb Ads cu link de profitshare
- newslettere
Probabil mult mai rau ca anul trecut. Eu macar nu am promovat musai pentru evenimentul asta, dar sunt unii care au investit sume imense si sper sa se fi meritat.
Dar s-a inregistrat la cineva comisioane?
La voi apar ceva comisioane in Profitshare? La mine inca nu apare nimic.
2 buc, din care una nu din emag
Una din emag...
La mine nu au afisat astia niciun comision nimic.. oare actualizeaza la unii mai greu ?
Probabil, la mine incep sa apara cateva, cele pana la ora 9
La mine au dat drumul. ultimul de la 8:32
Sa vina banii, sa vina banii...
https://www.youtube.com/watch?v=Zqbv_1e66z8
hai ca a intrat primul si la mine :)
Se pare ca au ceva probleme, caci au aparut comisioanale de 5% . Asa ca nu va bucurati inca caci valoarea comisioanalor e ireala...
Exact. Iata si dovada : Ataşament 3825
Da.. au modificat deja comisioanele, le-au trecut pe toate la 1% :(
Toate comisioanele de la eMAG, indiferent ca vorbim de electronice, jucarii, electrocasnice, carti comercializate de eMAG sau de partenerii lor vor fi comisionate cu 1%?
Da asa e
m-a cam dezamagit atentia oferita de catre emag afiliatilor..
Anul trecut nu a fost asa, au fost si cu 3%-5% nu toate cu unul.
Vad ca inca se actualizeaza numarul lor. S-a lucrat si azi-noapte, acum 12, acum 15, cred ca statea un gagauta acolo la lumina lampii si ni le atasa in cont.
Cred ca pana la revelion avem situatia reala in cont.
Pai se ia cronologic, si acum au ajuns pana la ora 15:00 si deja mere din ce in ce mai repede, caci si comisioanele sunt mai putine. Stai linistit ca azi se va termina cu afisarea comidioanelor facut de bf. Cand se vor aproba e alta poveste, dar volumul fiind f mare, nu trebuie sa ne tot agitam
La mine au mai aparut niste comisioane... dar tot degeaba...
Degeaba - adica foarte putine comisioane? Eu am cu 40-50% mai putine dcat speram. Insa asta e...
10 comisioane ce insumeaza 29 de lei... in anii trecuti cu promovare mai putina am avut peste 30 de comisioane si ce au insumat muult mai multi bani..
Mi s epare o lipsa de respect fata de afiliati, trece evenimentul asta si incepe iarasi prietenia..