-
Probabil ca e starea de "convalescenta" dupa BF. Dar mai e o sansa: pe 25/26/27 se ia salariul/avansul. Doar de aici sa sara ceva, de la cei care nu au avut bani de BF ori nu au stiut, iar acum le vin idei de shopping dupa ce au auzit in stanga si-n dreapta de reduceri/cumparaturi/promotii. (Si vin la spartul targului)
-
Sa speram ca nu s-a actualizat :D ca le-am trimis o gramada de click-uri si dupa BF si parca imi e greu sa cred ca n-am niciun comision :)
-
Nu stiu de ce am impresia ca la sfarsitul lunii (cand facem calculele) o sa fim dezamagiti, am avut luni normale mult mai bune ca noiembrie pana acum. Totusi inca ma gandesc ca mai sunt comisioane care nu au aparut in Profitshare, dar au trecut deja 3 zile si...
-
Si eu ma gandeam la fel, mai ales ca in ultimele 3 zile dupa BF am mai trimis ceva trafic si aveam speranta ca nu s-a actualizat ...
-
La mine au venit anularile inca din aceeasi zi cu Black Friday.. Eu zic sa stam relaxati (daca putem), in mod normal mai e enorm de procesat. In afara de cei care faceau 1-2-300 lei pe luna nimeni nu s-a declarat multumit pana acum de BF iar eMAG a avansat cifre fabuloase de vanzari. In acest moment am cat am avut anul trecut de BF ori in mod normal cifra asta ar trebui sa fie de 20 ori mai mare, am trimis de 100 ori mai multe clickuri decat anul trecut pentru ultima saptamana.
Desigur, in mod normal ar fi trebuit procesate comisioanele dar sunt ferm convins ca exista un motiv in spatele procesarii lente. Insa in anularea comenzilor de dinainte de BF nu e posibil sa fie un comportament "obisnuit".
-
Eu am termen de livrare a unor produse: 1 decembrie. Asta e cea mai plauzibila explicatie pentru procesarea lenta. Pana nu se fac livrarile, nu se pot face procesarile.
-
Daca au inceput sa proceseze comisioanele imi vine greu sa cred ca vor mai aparea si altele. Banuiesc ca mai intai trebuiau sa apara toate comisioanele din acele zile si apoi sa inceapa procesarea lor. Iarasi imi este greu sa cred ca dupa BF nu s-au mai facut vanzari.
-
nu prea vad legatura. Comisionul se inregistreaza in momentul comenzii nu la livrare. La livrare va aparea ca fiind platibil. Sa speram ca termenul initial de miercuri va fi realizabil.
-
Am inteles acum. Credeam ca va apar comisioanele in asteptare si voi vreti sa vedeti efectuarea platii / confirmarea.
-
Eu spuneam doar ca de acum nu cred ca vor mai aparea comisioane de BF, de o data ce s-au inceput procesarile :) Iar pentru zilele de dupa BF am spus doar ca imi vine greu sa cred ca nu s-a mai cumparat :D