glumesti nu?
Versiune printabilă
@Marius
Chiar nu glumesc.
@vladuionut
Hmm.. am spus eu ca se vor aproba comisioanele manual. Partea nasoala e ca prin duplicarea cookieurilor prin diferite instrumente mai la limita regulamentului pierd cei care intr-adevar au convertit pe respectivul produs.
@diu1so pai ce-i asa extraordinar? se practica treaba asta de mult intre magazinele concurente, de ce nu si intre programele de afiliere?
scrie pizza dominium sau ce mai sunt muuulte alte exemple...
Concurenta e benefica, uita-te la americani, acolo ai voie sa zici Bmw este prost, ia un Audi... dar in fine...
Serban, eu spun ca in acest moment nu e corect ce face respectiva agentie. Mai ales avand in vedere ca AA este o copie fidela pe multe elemente dupa ProfitShare. De aceea am spus sa nu intrati in public cu asa ceva.
Revenind la profitshare, deja ma dispera faptul ca nu am date, mi-am bagat absolut toate economiile in joc. Iar faptul ca de BF s-au anulat 70% din comisioanele in asteptare pe noiembrie e ciudat. Mi-e sa nu fie probleme.. au fost pana acum 3 update-uri de comisioane, eu am prins doar 1 si sunt in gaura :)
@diu1so zici ca Profitshare nu-i inspirat de niciunde. Extraordinar cum au inventat ei 'programul de marketing afiliat' :))