Vezi Instrumente Promovare (sidebar stanga) --> Catalog Produse.
Versiune printabilă
Vezi Instrumente Promovare (sidebar stanga) --> Catalog Produse.
Ce se intampla cu cei de la emag la suport clienti nu mai raspunde nimeni, am stat in total peste jumatate de ora in telefon, au concediat oamenii de la suport telefonic?
Am facut o comanda pe firma cu plata prin card, si acum nu vor sa imi dea produsele daca nu ma duc cu stampila, e prima oara cand mi se intampla asa ceva, sa nu imi dea produsul platit deja de mine daca nu dau stampila sau procura, comand la ei pe firma respectiva de mult timp, acum am ramas si fara bani si fara produs nici nu imi mai raspunde nimeni la telefon de 2 zile
Acum macar sa imi elibereze banii de pe card pentru a putea cumpara din alta parte
Cred totusi ca scrii degeaba aici, nu prea are legatura cu Profitshare. Mai simplu rezolvi mergand intr-un showroom eMAG, daca ai posibilitatea.
P.S. Poate schimba un moderator titlul topicului in "Afiliere Profitshare".
Ati primit banii pe luna asta?
Inca nu. Ieri am trimis un mesaj catre PS si au zis ca se vor face platile. Doar ca inca mai astept. Insa daca au zis ca se vor trimite platile... asa va fi.
In alte luni deja aveam banii in cont in data de 6:)
Au fost efectuate ieri si astazi se va actualiza statusul si in contul Profitshare.
Au intrat banii, cel putin la BCR :).