Eu de pe data de 22 nu am nici Aprobate nici Anulate. Toate sunt in asteptare. Ciudat. :)
Versiune printabilă
Eu de pe data de 22 nu am nici Aprobate nici Anulate. Toate sunt in asteptare. Ciudat. :)
La toti e asa. Probabil saptamana viitoare se proceseaza.
La mine s-au procesat fix jumatate din comisioanele din 22. Parca de vreo 2 zile.
la mine au fost procesate aproximativ jumatate
#realBlackFriday
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...38382372_n.jpg
E clar ca a fost pe 22. Comparativ cu anii trecuti se sta mai bine la toate capitolele mai putin valoarea totala a comisioanelor incasate.
Rata de conversie dupa datele furnizate (1,3 mil click-uri si 25.000 de vanzari) este de 1,92%.
Valoarea media a unei comenzi este de 600 Lei (15.000.000 lei / 25.000 vanzari).
Daca toate vanzarile ar fi fost la eMag, comisioanele inncasate ar fi fost de 150.000. Cu ce se mai adauga dupa 29... N-a fost un BF rau pentru afiliati.
Sa mai vedem ce se anuleaza si ce ramane si o sa fie imaginea BF 2013 completa.
pff ... greu merge treaba cu procesarea comisioanelor ...
Azi s-a procesat o parte, dar nimic din data de 22. Oricum, a durat si cu transportul, comenzi multe etc.
Se proceseaza in timp ce vorbim. Pentru luna trecuta am peste 40% din comisioane procesate deja, multe sunt si din 22, deci cred ca e nevoie doar de putina rabdare.
bine de stiut asta :) ... la mine nici 10% nu is procesat inca cred ... cele din 22 nici nu se pune problema :) dar avem rabdare :)