Foarte inteligent ! BRAVO, sunt de acord :)
:clap:
Versiune printabilă
O mare parte din musteriii astia care sunt acum in fashion in profitshare, nu mi-au platit comisioanele in 2parale!
Emagprofitshare mi-a sters in trecut comisioane de peste 1000 de lei, adica m-au furat!
In combinatia asta nu as avea incredere nici daca ar da comisioane 100% ...ca sa ma fac inteleasa... pentru cei care cred inca ca este doar o gluma !
@stefania Eu nu am avut nici o conversie de fashion in profitshare, am pus ceva link-uri dar nu pot sti daca au fost click-uri si cate click-uri
Si eu m-am 'bucurat' in trecut de multe comisioane pe hartie, dar din nefericire pentru anumiti advertiseri, acum ''suflu si in iaurt''.
Din punctul meu de vedere, advertiserii care au furat afiliatii de comisioane, nu ar mai trebui sa fie primiti in sisteme de afiliere de nicio firma serioasa. Si-au schimbat blana, cine ii crede ca si-au schimbat si naravul :)) !
@adstart iti doresc mult succes si daca promovezi fashion, iti recomand 2parale! si retele de afara!
legat de promotia lor cu dublarea timp de o luna s-ar putea sa nu fie timp suficientpt afiliati
de ex daca azi ma apuc sa promovez si intra vizitatorii pe site meu si dau click, la categoria fashion clientul, in general studiaza mult piata, compara preturile, si poate dupa vreo 2-3 sapt poate cumpara si e posibil ca unii clienti sa cumpere dupa termenul de o luna si atunci eu cistig ca si pina ieri, iar advertiserul va cistiga mai multi clienti pt ca eu luna asta am muncit mai mult pt el
cred ca era mai bine sa le fi marit cu 50% comisioanele dar pe termen mai lung 3 luni de ex ca vin si sarbatorile si atunci se fac mult mai multe cadouri in zona fashion
mai vedem concluziile dupa o luna...
@geo888 - pe zona fashion perioada de decizie e mai mica decat cea de la IT sau electro. De obicei daca unei femei i s-a pus pata pe o bluzita, o pereche de pantofi, etc., face pe draq in patru ca sa cumpere acel produs cat mai repede posibil. Uite si la ce a scris Serban Cristian pe blog la el legat de perioada de decizie la un advertiser din cealalata retea de afiliere, o sa vezi ca 92% dintre clienti cumpara in primele 15 zile.
multumesc pentru sfat si pentru urare Stefania. folosesc mai multe retele de afiliere din romania si din afara, cu 2parale insa am avut o experieta mai neplacuta.
Matar.ro de exemplu e un advertiser ok care merita promovat indiferent ca e in profitshare sau in 2parale.
Ce legatura are faptul ca emag v-au anulat comisioane (si mie mi-au anulat si nici macar nu au fost in stare sa-mi explice de ce) cu alte campanii? Inteleg ca nu promovati fup, comodo sau altii care nu ne-au platit in 2parale, dar pe bune ca exagerati cand ii puneti in aceeasi oala cu cei care sunt seriosi doar pentru ca sunt in profitshare. Eu cred ca scopul nostru e sa facem bani nu sa promovam advertiseri pe baza simpatiilor fata de anumite platforme.
Stefania, am mai spus-o de multe ori, daca singurul lucru care iti sta in calea promovarii prin Profitshare reprezinta o colaborare mai putin fericita cu unii dintre advertiseri in alte retele, iti pot garanta ca la noi toate comisioanele aprobate sunt platite la urmatorul ciclu de plata, fara amanari si fara statusuri intermediare dupa ce un comision a fost aprobat. Plus ca fata de momentul in care am discutat noi au mai intrat advertiseri iar numarul acestora va creste in viitorul afiliat, pe mai multe nise.
Tu de exemplu ai informatii dintr-o singura sursa si nu stiu daca e OK sa crezi fara sa cercetezi si in alte surse.
Consider ca acum e cel mai bun moment sa incepi promovarea prin Profitshare (ma rog, sa te implici mai mult) avand in vedere evolutiile din zona de marketing afiliat din .ro (cercetati un pic mai atent implicatii pe site-urile mediafax :P). Plus ca am creat conditii propice pe partea de venituri care sa merite sa vii la noi si sa justifice efortul de eventuale modificari link-uri sau sa justifice efortul de a fi activ in mai multe retele pe aceeasi verticala.
Schimbarile care au avut loc recent prin alte zone eu ca afiliat le-as lua un pic cu precautie si ma refer la intrarea Mediafax in actionariatul unei retele de marketing afiliat. Poate te-ai uitat si tu pe site-urile de femei din reteaua Mediafax si iti dai seama ca nu prea ai cum sa lupti cu ei: nu ai cum sa ai resursele si informatiile la care ei au acces si sa te lupti pe aceiasi vizitatori.
Gandeste-te acum la reach-ul pe care il au doar acestia in tot portofoliul: 14,300,000 vizitatori online pe luna (vizitatori unici - SATI, medie lunara 2012) (sursa) si ce va insemna recurenta cookie-urilor cand lupti cu un publisher absolut gigantic.
Desigur, miscarea e de un PR fantastic cand vine vorba de a-ti prezenta platforma unor advertiseri noi insa nu stiu daca afiliatii de aici sunt in avantaj sau in dezvantaj. Stiti ca anul trecut a fost o intreaga discutie legata de abordarea bf.stirileprotv.ro, ganditi-va ca acum poate fi muuult mai mult de atat.
Uite in PrintScreen, cam unde crezi ca duc link-urile alea?
Ataşament 2844
Absolut, acest lucru s-a anuntat dar imi pare ca nu a fost inteles suficient de bine de cei care au construit practic succesul afilierii din Romania - afiliatii.