Imi raspunde si mie cineva la ce am intrebat mai sus?
Am zis ca mi s-a emis plata, dar imi apare mesajul ala ...ma anunta cand primesc banii sau trebuie sa verific eu la WU?
Versiune printabilă
Imi raspunde si mie cineva la ce am intrebat mai sus?
Am zis ca mi s-a emis plata, dar imi apare mesajul ala ...ma anunta cand primesc banii sau trebuie sa verific eu la WU?
acum primesti banii pentru Aprilie (daca ai 70E), vezi in pagina un pic mai sus ca ai detalii de plata, codul MCTI si restul
Textul la care faci tu referire se refera la castigurile lunii mai (care inca nu sa terminat) spune ca un calcul al sumelor castigate pe luna mai se va face in prima saptamana din iunie
Am inteles.
Am gasit si cele spuse de tine, am schimbat interfata si le-am gasit :)
mersi.
Prieteni, nu va mai tot stresati atat cu acel mesaj. Cititi politica WU si veti vedea ca o data cu trimiterea banilor se poate trimite si un mesaj catre cel ce ii ridica. Am impresia ca cei de la google au adaugat si acel mesaj din motive de securitate. Pentru scoaterea banilor va recomand sucursalele BRD. De un anumit cod veti avea nevoie doar pentru sume foarte mari si atunci google va specifica foarte clar acel cod. Pentru a va scoate banii nu aveti nevoie decat de: BULETIN, MTCN, NUMELE PERSOANEI CARE ITI TRIMITE BANII, ADRESA. Daca voi sunteti in regula cu acestea, agentii nu au ce comenta. Daca se intampla sa nu va dea banii din diverse motive nu ezitati sa le faceti reclamatie.
Mi-am facut de curand 2 campanii adwords si nu-mi dau seama cum incasez banii. Am facturile pe ultimile 3 luni si nu stiu ce sa fac cu ele. Multumesc.
lol :) mai studiaza putin problema
are cineva PIP ? ... tinand cont ca in ultimele luni numai pe 23 .. 24 i-am primit acuma deja mi se pare ca intarzie :))
Ciudat, pe 24 imi trimiteau plata inainte :D Asteptam....
La mine a aparut Payment in progress , probabil de maine se vor putea ridica.