a aparut si la mine, it's ok :)
Versiune printabilă
a aparut si la mine, it's ok :)
salut,
Are cineva probleme cu plata de luna ceasta? A aparut Payment Issues, dar nu apare MCTN-ul. A mai intampinat cineva aceasta problema?
prima oara cand am intrat nu imi aparea nici mie MTCN-ul. Am dat un refresh si a aparut ...
Stie cineva...Cei de la Adsense includ si adresa, pe langa numele nostru atunci cand trimit banii? Cei de la banca verifica doar numele sa se potriveasca, sau si adresa?
din cate stiu prin western , nu este nevoie de adresa . Important este numele si codul sa fie corect
Doar ca si observatie ... si-a revenit Google cu platile ... deja am PIP de azi de pe la ora 3 ...
O, da, confirm! Nu am mai primit o plata pe 23 de mult.... In general se faceau pe 24-25.
Aveti idee cate zile raman banii in contul de WU pana sunt trimisi inapoi in contul Adsense ?
Cred ca 60 de zile am fost patit-o eu. Sa nu te bazezi pe ei la urmatoarea plata doar la cea de-a doua. Plus ca trebuie sa trimiti un mail la cei de la adense sa iti deblocheze platile.
Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 60 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account.
Multumesc. Este vorba de vreo 10 zile la mine deci e ok.