Am sunat si m-am interesat la banca mai sus mentionata.Citat:
Dragii mei comisionul e $15 doar pentru quick pay
Am intrebat-o de 4 ori pe doamna respectiva.
Mi s-a spus $15 si $25.
Versiune printabilă
Am sunat si m-am interesat la banca mai sus mentionata.Citat:
Dragii mei comisionul e $15 doar pentru quick pay
Am intrebat-o de 4 ori pe doamna respectiva.
Mi s-a spus $15 si $25.
Acum nu mai conteaza cine va plati comisionul Google sau noi caci oricum ai privi lucrurile oricum e mai ieftin... dar ceea ce mi se pare mie ciudat este faptul ca Google nu previzeaza acest comision la fel ca taxa de procesare pentru livrare expres...
Am intrebat pe cei de la Google cum stau treburile cu aceasta metoda de plata si in scurt timp sper sa am un raspuns oficial. Ultima data mi-au raspuns in doua ore.
Hehe, HAPPPY BIRTHDAY GOOOOOGLE!
Ia vedeti aici:
"I'm also happy to let you know that it's free to receive your AdSense payments by Western Union."
Sursa: Adsense Pay Via Western Union (View Single Post)
Si eu am intrebat la G si astept raspunsul :D Sa vad din timpul de raspuns cat de important sunt pentru ei.
@big ai impresia ca ti se raspunde cumva in functie de numarul de site-uri pe care le ai in reteaua adsense sau in functie de cat castigi ? hai sa fim seriosi...
Off topic: Nu stiu cum e cu suportul in romana, dar la engleza sigur au suport diferit in functie de castiguri.
deci daca azi 28 sept am activat paymentul prin WU, si am bani in cont (s-au strans destui in 4-5 luni de cand n-am mai scos prin cec) ...ar trebui sa ii scot efectiv dupa 15, sau la sfarsitul lunii octombrie ?
La sfarsitul lunii octombrie.
Nu se schimba nimic in programul paymentului, decat ca vei primi banii a doua zi dupa "payment issued", si nu trebuie sa mai astepti dupa cec.
da, intre timp m-am lamurit. intram incet incet in randul lumii :). Poate urmeaza si paypal sa faca o surpriza placuta
Foarte tare acesta veste!
Oare cu acel cod MTCN-ul cum o sa fie il afiseaza in cont ca presupun ca este ca orice tranzactie de la WU ...are cineva idee?
Raspunsul il gasesti detaliat aici
Eu unul am salvat pagina asta la favorite pentru prima plata prin WU