O intrebare as avea si eu; Daca nu mai am domiciliul in Romania pot incasa bani in alta tara ? Mi-sa facut o plata de curand, dar sunt plecat din tara si as vrea sa stiu daca se poate sa iau bani aici.
Versiune printabilă
O intrebare as avea si eu; Daca nu mai am domiciliul in Romania pot incasa bani in alta tara ? Mi-sa facut o plata de curand, dar sunt plecat din tara si as vrea sa stiu daca se poate sa iau bani aici.
Nu, nu poti scoate decat din Romania daca ai trecut la adresa din cont domiciliul din Romania.
Ca sa scoti din strainatate, trebuie sa iti faci un "buletin" un "ID" in tara in care te-ai mutat (trebuie sa iti faca cel la care stai in chirie, practic proprietarul care a dat in chirie) apoi iti schimbi adresa din contul de adsense cu adresa din noul ID si asa scoti de acolo.
Salut, multumesc pentru raspuns.
Problema mea e ca aici eu nu voi avea un id decat doar atunci cand ajung rezident, momentan am doar un numar de auto identificare, acela e oare bun?
E un fel de buletin cu un numar personal, dar nu are poza, adresa sau alte date personale.
Ca sa stii daca e bun acel numar de auto identificare, cauta o banca din tara unde esti care ofera serviciul western union mergi la ei si intreaba daca poti scoate banii pe baza acelui numar de auto identificare.
Daca poti, atunci schimbi adresa postala din contul de adsense cu adresa trecuta in acel numar de auto id si astepti sa primesti banii acolo.
Ok, Mersi fain de info. Am sa incerc cand revin de acasa dupa sarbatori!
Au fost emise platile?
Dap. si la mine e pip ... foarte frumos din partea echipei Google sa ne trimite banutii un pic mai repede :)
Anul trecut fix pe 24 s-au putut ridica banii. Toata noaptea dintre 23 spre 24 am dat refresh la Adsense.
PIP pe 23 in ianuarie ... se pare ca merge treaba mai repede :)