am 2 cecuri emise,din pacate nici unul nu a ajuns inca,daca cer reemiterea lor si am setat in cont WU ,o sa le primesc pe WU sau tot prin CEC si stau 2 luni dupa ele ?:)
Versiune printabilă
am 2 cecuri emise,din pacate nici unul nu a ajuns inca,daca cer reemiterea lor si am setat in cont WU ,o sa le primesc pe WU sau tot prin CEC si stau 2 luni dupa ele ?:)
Din cate stiu eu daca un cec nu ajunge el se anuleaza si suma este creditata in contul tau AdSense. De aici pleaca impreuna cu urmatoarea plata de la sfarsitul lunii. Deci ar trebui sa vina prin metoda de plata pe care o alegi tu, in cazul de fata WU.
OK si cum solicit o re-emitere ?
Primit raspunsul GOOGLE la 15:37 (vedeti la cat am postat mai devreme despre faptul ca le-am scris si vedeti cat de repede raspund) :
Citat:
Vă mulţumim pentru mesaj şi interesul arătat programului Google AdSense.
Western Union Quick Cash este o metodă de plată care vă dă posibilitatea să primiţi plăţile AdSense īn numerar utilizānd serviciul de transfer de bani Western Union oriunde īn lume. Plăţile vor fi disponibile pentru a fi īncasate de la Agentul Western Union local īn ziua următoare după ce au fost trimise conform programului nostru normal de plată.
Aceasta īnseamnă că nu va trebui să aşteptaţi să vă vină un cec prin poştă. Optarea pentru primirea plăţilor prin Western Union poate, de asemenea, reduce taxele bancare şi perioadele lungi de decontare asociate cu depunerea de cecuri.
Primirea plăţilor AdSense prin Western Union īn moneda locală (RON) este gratuită, Google AdSense suportānd comisioanele aferente.
Dacă aveţi īntrebări suplimentare, vă rog să consultaţi Centrul de Ajutor aflat la https://www.google.com/adsense/support sau să ne contactaţi pe adresa adsense-ro@google.com şi vă vom ajuta cu plăcere.
Cu sinceritate,
Ovidiu
Echipa Google AdSense
-----------------------------------------
Google Ireland Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4, Ireland
Registered in Dublin, Ireland
Registration Number: 368047
so? nu platesc nici aia 15$?
Pai daca zice gratuit... doar sa nu li se urce la cap bancilor care vor vedea in asta o pierdere a profitului generat de comisioanele de la CEC-uri si sa impuna o taxa pur romanesca... ca se poarta pe la noi...
mda acum se pare ca trebuie sa ne ducem cu cateva informatii la WU
Citat:
How do I pick up my Western Union Quick Cash payment?
In order to pick up your payment by Western Union Quick Cash, please complete the following steps:
1. Visit About Western Union® to locate a Western Union Agent.
2. Call the Western Union Agent to confirm that they offer the Quick Cash service.
3. Bring the following information with you:
- a valid government-issued photo ID (Passport, Driver's license, National ID etc)
- sender's information: Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Phone Number: 650-253-4000
- amount of your payment, which you can find on your Payment History page
- your unique MTCN (Money Transfer Control Number) which you can find by clicking on the 'details' link next to the Payment Issued line on your Payment History page
When you go to the Western Union agent, please let them know that you would like to pick up a Quick Cash payment. Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 35 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account.
deci google trimite banii si noi ne ducem la weestern union cu ce ?:))
-buletin
-Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Phone Number: 650-253-4000 (scris pe o hartie)
-tre sa sti cati bani ai in cont
-your unique MTCN (Money Transfer Control Number) which you can find by clicking on the 'details' link next to the Payment Issued line on your Payment History page
(asta iti apare dupa ce au fost trimisi banii, nu cred ca e mereu acelasi)
Voi nu ati primit niciodata bani prin WU? E identic cu orice alt transfer de bani. Trebuie sa ai la tine buletinul si sa stii:
1. datele sender-ului
2. suma trimisa
3. MTCN-ul - este unic pentru fiecare tranzactie.
Ma surprinde insa ca platim suma fixa. Western Union are tarifele foarte clar diferentiate, pe diferite plaje de valori. Si in general, cand o firma (de ex orice site de freelance) iti trimite banii prin WU, platesti un comision lor, pentru ca au facut transferul, plus comisionul standard catre Western Union