Acum am dat peste mesajul asta, insa am vazut ca e de ceva timp interfata aceasta noua in stadiul beta (versiunea 3 in cazul asta).
Ce parere aveti?
Versiune printabilă
Acum am dat peste mesajul asta, insa am vazut ca e de ceva timp interfata aceasta noua in stadiul beta (versiunea 3 in cazul asta).
Ce parere aveti?
mie nu mi-a aparut nimic
Vad ca au copiat totul dupa Doubleclick for Publishers :)
Asa e si Webmaster Tools beta
P.S. Nu-mi place. Il urasc de cand l-am vazut prima data la Google Ad manager
Mie îmi place:), dar nici mie nu mi-a apărut
http://www.netul.ro/interfata-google-1.jpg
Graficele sunt un lucru util.... In rest, mai mult schimbari de aspect decat adaugare de functionalitati.
Eu tot nu am inteles ce e aia "Acoperire". Am inteles ca e procentul din valoarea clickului investit pe care il primim noi ca publisheri. E adevarat?
Vad ca peste 2 zile se implineste 1 an de cand a intrat in beta noua interfata si asa a ramas de atunci :)
Pareri despre noua interfata adsense? Nu stiu, abia acum am intrat in cont ai am vazut aceasta "optiune". Deocamdata nu-mi place, poate totusi vorbeste obisnuinta.
Voi ce ziceti?
Nici mie nu-mi place acuma pentru ca nu stiu pe unde se afla functiile insa ea arata cat de cat bine (pe viitor ne adaptam noi si la asta)...
Acum mi-a aparut si mie noua interfata. Ce am observat e ca nu indica Last Payment corect.
Imi place, se misca mai repede. In cateva zile ma obisnuiesc cu ea si gata :).
la mine nu sa schimbat nimic
arata bine ca aspetc, dar dupa atatia ani invatat cu actuala interfata, imi e cam greu parca acum :)
o chestie vad pe acolo, la statistici.... pe langa celebrele: impress, clickuri, CPM, etc, vad ca a aparut 'RPM' ..... stie cineva ce reprezinta aia?
@lovelife: vezi in dreapta sus: "Try the new AdSense interface"
RPM = Revenue per mille ( Revenue per one thousand impressions )
Practic RPM = eCPM
dar vad ca sunt alte procente, pentru ziua de astazi. Pe interfata noua la RPM e 0.11 si la veche interfata eCPM e 0.32 :)
Am observat si eu asta, am RPM cu ~60% mai mic pe interfata noua si Last Payment apare cu 95% mai mic :)
Dar RPM-ul apare asa pe Home si Entire Account. Daca ma uit la un canal in parte, apare corect.
search, era un thread din 2 noiembrie despre asta.
Eu am crezut ca in threadul ala discutam :) le-am unit eu
off: shit.. si eu care credeam ca am luat-o razna cand am vazut reply-urile de astazi in thread-ul asta :))
Statisticile din noua interfata sunt total aiurea fata de cele oferite de vechea interfata. Schimb intre ele si imi arata date diferite.
Partea mai proasta e ca EXACT dupa ce am trecut la noua interfata, veniturile au scazut aproape la jumatate, asa ca imi vine sa fac ceva in noua lor interfata si in "programatorii" lu' peste (Google)...
eCPM imi arata 2,60 (la vechea interfata) iar la noua interfata imi arata 1,2
CRT imi arata la vechea interfata 5,9%, in noua interfata imi arata 2,8%
Nr de afisari de asemenea e diferit.
Daca greselile astea nu afectau castigul, nu ma deranjau asa mult, dar asa.... e inadmisibil.
In contul pe firma am noua interfata in cel de persoana fizica nu
La mine castigurile arata la fel in ambele.
Am gasit si o explicatie pentru care RPM e mult mai mic in interfata noua. Mie in cea noua imi arata cu ~90% mai multe impresii decat in cea veche si deci un CTR mult mai mic. Ori nu se mai face media pe pagina ( se aduna toate blocurile ), ori au multe buguri.
Cum pot sa activez noua interfata, sa vad despre ce e vorba.
Eu am disponibila noua interfata de cateva luni. Ciudat, la voi e accesibila doar de cateva zile.
Totusi tot cu cea veche m-am obisnuit in primul rand pentru ca se misca mult mai rapid. Iar in al doilea rand, pentru ca intterfata nou nu aduce prea multe chestii in plus (sau poate nu le-am descoperit eu)
Edit: post gresit.
Totuși, eu nu găsesc canalele / ziua respectivă :) Mai sunt? Sau nu caut eu unde trebuie :))
Edit: Am găsit:))
Nu imi place... pe scurt. Vedem in viitor dupa ce ma folosesc nitel de ea.
Iata si articolul de pe blogul Adsense Introducing the new AdSense interface, now available globally - Inside AdSense
Ei zic ca iti usureaza munca... mie nu mi se pare.
Si eu am revenit rapid la versiunea veche, pentru ca lipsea butonul cu "Top channels" din Dashboard. Si la mine numarul de impresii in versiunea noua era la anumite site-uri cu 300-400% mai mare, cpm, cpc de 3-4x mai mic, am revenit la versiunea veche si totul era ok. Cred ca era din cauza ca aveam mai multe ad-uri pe pagina si aduna impresiile de la fiecare ad, nu stiu sigur. New is not always better.
La mine nu am reusit sa vad impresiile diferential pe canale cu asta nou. It sucks!
Eu pot sa spun ca-mi place noua interfata. :) Dar din cauza micilor buguri am revenit la cea veche.
Stie cineva ce este "Acoperire" din noua interfata adsense ?
Coverage
Coverage is the ratio of requested ad units or queries to the number that is returned to the site. Generally, coverage can help you identify sites where AdSense isn't able to provide targeted ads.
There are several reasons why your site may not have full coverage and, as a result, show unpaid public service ads or your specified backup ads. To maximize your coverage, we recommend reviewing the possible causes for low coverage.
Coverage - AdSense Help
Mersi Netul :P