-
Lumea nu va folosi yahoo ca motor de cautare pentru ca nu este relevant pe .ro , poti face oricata publicitate , nu te obisnuiesti cu ceva prost cand google e mult mai bun. Nu ma intelegeti gresit, as vrea si eu concurenta, adica, ce nu as da sa fie yahoo primul pe .ro , pt ca , in mod ironic, am multe site-uri pe prima pozitie in yahoo la cautari dese dar fara rost, prea putin trafic din yahoo.
-
Ai dreptate nu este relevant pe .ro, "inca" Sigur va fi pe viitor! Anyway prima pagina e o prostie, cateva stiri preluate la misto de pe "evz.ro", "prosport.ro" etc.. Pierdere de timp + ca si-au anuntat lansarea cu 1 an inainte, putea macar sa faca ceva bun si functional. Cat despre adresele de email, cu ce rost daca nu merg si cele de pe .com, ex: curs@yahoo.ro, chiar daca curs@yahoo.com este ocupat! O mare prostie, dar asta e doar parerea mea!
-
Eu deja mi-am facut mail pe yahoo.ro
-
Yahoo Search Romania ofera rezultatele Bing de ceva vreme, in urma cu cateva zile am vazut prima oara. "Furnizat de Bing™" in footer.
-
Doar messenger, in rest mi-a scazut interesul la minimum de avarie.
-
Pe mine nu ma incanta yahoo de fel , eventual doar email-ul/messenger , dar asa ca portal mi se pare slab .
Yahoo.ro , chiar daca este lansat nu este terminat.
-
Mi se pare "neterminat" am vazut o gramada de chestii pe care nici era translat pe limba Romana etc....