Cred ca vine cam tarziu yahoo.ro Nu stiu cati romani mai sunt interesati de serviciile yahoo. inafara de messenger, nu stiu daca mai e ceva luat in serios in zilele nostre
Versiune printabilă
Cred ca vine cam tarziu yahoo.ro Nu stiu cati romani mai sunt interesati de serviciile yahoo. inafara de messenger, nu stiu daca mai e ceva luat in serios in zilele nostre
Pierdere de timp pentru cei de la Yahoo. Un serviciu inutil.
Sincer nici nu stiu cat o sa mai mearga faza cu Messenger eu unul nu ii mai vad utilitatea de acum 3 ani. Acum exista FB chat, twitter, maximia de la voda, frog de la cosmote si etc ... messenger cam pierde teren pentru ca nu inoveaza si se culca pe o ureche ... (gtalk casual fan user)
si la faza cu mailul de la yahoo.ro .. in deceniul urmator poate :))
Sau poate nu. Yahoo totusi lucreaza, vezi 14-15 mai la bucuresti Yahoo Open Hack Europe 2011, anul acesta la Bucuresti | Underclick
Cat despre mess, e cel mai bun pe moment. FB nu pasteaza istoric, arhive si obliga sa stai toata ziua cu browserul deschis. Twitter, celelalte... inca nu m-am prins cum se folosesc.
+ ca nu ma anunta nici unul daca am primit vreun email pe contul de yahoo mess.
+ ca tot peisantul (taran, new entry, om fara experienta) stie sa dechida clientul de mess.
Parerea mea :)
Ar fi trebuit sa intre mai repede pe piata Romaneasca, intra prea tarziu, nu cred ca mai pot recupera. Cat despre Messenger, mi-se pare cel mai bun client de chat si are cele mai ok facilitati, astfel nu cred ca va disparea repede, desi din ce in ce mai multi folosesc email/FB/twitter, dar mai e mult pana se pierde.
Online-ul este in continuare intr-o mare mare dezvoltare si va fi mult timp. Da asa este, peste tot auzim numai de messenger dar gandeste-te si la faptul ca in ultimii ani mediul online a crescut foarte mult, au aparut foarte multe bloguri, s-au dezvoltat piete etc. asa ca nu stiu daca e prea bine spus ca yahoo.ro vine cam tarziu.
+ reguli tot mai ciudate la specificatiile seo pt google.
Nu ai voie aia, ailalta... , google ignora nu stiu ce valori meta... In stilul asta, cine stie pe ce criterii vor ajunge site-urile in top.
Asa ca la ochi, e suficient ca 200-2000 de oameni mai rasariti din online-ul .ro sa laude motorul de cautare yahoo (pe model promovare facebook? - dependenta de superbele rezultate oferite de yahoo search) si cam in 6 luni multi romani se vor reorienta spre yahoo.
Comunicate peste comunicate privind cresterea de cautari in yahoo search si in 2 ani google.ro e istorie :)
Legat de messenger, google a pierdut ceva teren nesustinand versiuna de google talk pt Windows 98 SE. Cine avea sistemul de operare respectiv, pa si la revedere. Ori, in romania la timpul respectiv existau multi useri de W95 si W98 :)
Eu unul nici nu am bagat de seama
stirea oficiala Link
Eu unul sunt Depanator Pc`uri si pot spune ca am mers la sute de clienti acasa , toti avea instalat yahoo messenger + winamp + bsplayer(rareori)
Sunt niste programe cu care crestem ne obisnuim , iar daca toti prieteni tai au yahoo messenger tu de ce ai avea alt serviciu ? sa vorbesti cu cine ?
Trebuie introdusa o publicitate extrema pt a concura cu yahoo messenger ( ma indoiesc ca cineva ar putea sa faca asa ceva ) exceptie : google , facebook.
Ai dreptate nu e de luat in seama ca nu stie lumea de yahoo.ro dar in timp o sa le creasca vizitele. ( nu cred ca va dura mult pana cand la instalarea messenger`ului sa fie optiunea " set as home page " daca nu e deja. Eu zic ca e un tip de reclama fortata.