Era cel mai folositor pana acum. Lucrurile se mai schimba... apropo, am luat varianta premium la cel nou (dezavantajul este ca merge pe un singur site) si am obtinut cu cateva "clice" un scor de 99% pe GTmetrix :)
Versiune printabilă
Era cel mai folositor pana acum. Lucrurile se mai schimba... apropo, am luat varianta premium la cel nou (dezavantajul este ca merge pe un singur site) si am obtinut cu cateva "clice" un scor de 99% pe GTmetrix :)
Am testat si eu
Ataşament 4399Ataşament 4400
Sincer nu stiu ce sa zic...la Fully Loaded Time pe WP faster cache este ceva mai mic.
LogOn ai obtinut 99% cu ce mi-ai trimis mie sau cu alta versiune ?
Am obtinut 99% cu varianta premium de la WP Faster, probabil ca nu am fost foarte clar... Iti trimit raportul prin PM daca vrei.
Nu, deci sa inteleg ca premium de la WP Faster da mai multe rezultate ca WP rocket(banuiesc ca premium, free nu exista)...
WP Faster (varianta premium) da rezultatele cele mai bune. La WP Rocket nu exista varianta free si la WP Faster exista si free.
O sa incerc si eu WP Faster Cache, avand o thema greoaie si obsedandu-ma timpul de incarcare a paginii, sper sa dea rezultate bune ;))
Te contrazic putin (doar putin, nu 100%).
Depinde de felul de cache folosit. Este un plugin, nu retin numele, care transforma practic tot site-ul in html static. Si atunci totul depinde de cat de mari sunt paginile si de cata viteza are conexiunea, nu conteaza aproape deloc tema.
Altfel, paginile alea de le folositi pentru teste dau si alti indicatori, nu intotdeauna relevanti in viata reala (unde sa se incarce css, js, daca imaginile sunt megacomprimate etc).
Cred ca mai important decat pluginul folosit este sa intelegem ce face fiecare plugin. Asta ca s anu ne trezim cu surprize, de exemplu sa faca cache la pagina cosului de cumparaturi (in caz ca e shop) sau sa nu apara comentariile (in caz ca pluginul nu stie sa faca refresh la cache dupa fiecare comment).
In majoritatea cazurilor, plugin-urile de cache isi fac treaba. Problemele apar in 99%, datorita temei folosite. Ca procedura de optimizare, ar trebui mai intai combinate si compresate fisierele CSS si JS, dupa care se poate trece la un plugin de cache.